رهااااا_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 1988 عنوان داروخونه 52 بازدید | 4 پست رفتم داروخونه کرم سی گل ویتامین سی خریدم،به خانومه میگم شب استفاده بشه یا روز؟ میگه نه روز اونم دو دفعه😕اومدم خونه بروشور خوندم نوشته شب استفاده کنید،و روز ضدآفتاب بزنید.چقدم گرون بود🥺 بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است چون شهری که روی گسل زلزله هاست💞 1400/03/12 | 16:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رهااااا_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 1988 چن بود ۶۷هزار🥺🥺🥺دیجی کالا ۵۰بود با تخفیف ۴۵نمیدونم اون دیجی اصل نبود یا این اصله😕ولی تولیدش برای نهم برج دو هستش بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است چون شهری که روی گسل زلزله هاست💞
روغن_استخودوس عضویت: 1400/02/16 تعداد پست: 2319 ۶۷هزار🥺🥺🥺 دیجی کالا ۵۰بود با تخفیف ۴۵نمیدونم اون دیجی اصل نبود یا این اصله😕ولی تولیدش برای نهم ... آره تو نظرات دیجی خیلیا نوشتن محصول با بیرون فرق داره انگاری فیک هستن نمیدونم والا من نگرفتم از دیجی تا حالا آره خیلی گرونه از نظر من 😔 من یک آنتی ناتالیسم هستم
رهااااا_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 1988 آره تو نظرات دیجی خیلیا نوشتن محصول با بیرون فرق داره انگاری فیک هستن نمیدونم والا من نگرفتم از دیجی ... اره بابا خیلی گرونه،ولی من صورت لک قهوه های کوچولو داره بچهها گفتن بزنی دراز مدت لک هارو میبره،حالا خدا کنه اصل باشه،و لک ها بره حالا قیمتش مهم نی🥺 بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است چون شهری که روی گسل زلزله هاست💞