2777
2789
عنوان

ژل ترتینوئین

486 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها من از کرم ترتینوئین ۲۵٪برای رفع لک های جای جوش و جلوگیری از جوش استفاده کردم فقط یک شب زدم به کل صورتم الان بینیم و اطراف بینیم و اطراف لبم سوخته و پوست پوست شده خیلی میسوزه هر کی استفاده کرده راهنماییم کنه نتیجه گرفتین یا نه؟ تورو خدا کمکم کنید اینا طبیعیه یا از مراحل درمانشه  میترسم پوستم خراب بشه

عزیزم بالاخره ژل یا کرم؟؟چون از هردو داره...ولی هیچ کدوم برای صورت پیشنهاد نمیشه مخصوصا الان که نزدیک به تابستان هستیم.بیشتر باعث لک و سوختگی و تیره شدن لک ها میشه...ترتینوئین بیشتر روی جوشای سر سفید ریز و غیر ملتهب جواب میده مخصوصا روی بدن که در معرض نور و افتاب نباشه و زیر لباسه مثه جوشهای ریز کتف و سرشانه و... چون استفاده از ترتینوئین پوستو نازک و مستعد سوختگی و لک میکنه..

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان