خدایا تو خودت شاهد بودی که من چه روزایی رو پشت سر گذاشتم ولی تو کمکم کردی که از دل اون همه تاریکی نور رو پیدا کنم و به سراغش برم تازه فهمیدم اونهمه تاریکی تو ذهن خودم بوده و هیچ وجود خارجی نداشته الان بدترین مشکلات برام مهم نیست و من خدای خودمو قوی تر از مشکلات میبینم خدایا تنها کسی که میتونم با خیال راحت بهش تکیه کنم خدایا دستمو رها نکن
خدایا تو خودت شاهد بودی که من چه روزایی رو پشت سر گذاشتم ولی تو کمکم کردی که از دل اون همه تاریکی نور رو پیدا کنم و به سراغش برم تازه فهمیدم اونهمه تاریکی تو ذهن خودم بوده و هیچ وجود خارجی نداشته الان بدترین مشکلات برام مهم نیست و من خدای خودمو قوی تر از مشکلات میبینم خدایا تنها کسی که میتونم با خیال راحت بهش تکیه کنم خدایا دستمو رها نکن
نقاشیت اگه خوبه بامداد سفید نقش رو بکش نقطه کوبی کن
اگه نقاشیمون خوب نباشی باید چیکار کرد
شماکلاس رفتی یانه؟؟اگه کلاس نرفتی باید توخونه رو کاغذ طرح بکشی از طرحای ساده شروع کن نقطه کوبی هم باید رو کاغذ امتحان کن باید دستت نلرزه نقطه رو ریز ویک اندازه بزنی بد همون طرح رو میتونی رو سفال بکشی قرار نیس اول کاری طرحای سخت بکشی که
💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚