2777
2789
عنوان

خانما😢

135 بازدید | 10 پست

سلام خانما دخترم اولین باره که پری شده ۱۲ ساله است بعد الان ۷ روزه گذشته خیلی کمرنگ و کم شده ولی باز قطره ای میاد وقتی میخواد بره دسشویی و بعد نوار رو میزاره چیزی نمیاد در حد ۲ قطره..

میگم ۷ روزه شده خطرناک نیست باز یکم میاد،

اخه گوگل زده نشانه ی سرطانه در بدنه من میترسم..

نترس شاید دفعه اولشه اینجوره... چند بار که پریود شد ببین اگه همینجور بود خودت از یه دکتر زنان بپرس

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم زیادی حساسی دفعه اول مدت پریود زیاده

(تجربه ثابت کرده)

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤

عزیزم اصن جای نگرانی نیس من خودم اولین بار ۱۴ سالو خورده ای سالم بود تا ده روز لکه میومد میترسیدم اونم لکه فقط دو قطره ولی غلیظ بود چون اولین بارم بود بعدش ماه ب ماه افتاد ب روال.لطفا سرچیزای بیخود استرس نگیرید دخترتون هنوز کوچیکه و اولین بارشه براهمین 

رفتنت آنقدرها هم که فکر میکنی فاجعه نبود:من مثل بیدهای مجنون ایستاده میمیرم💔بیر نصیحت دییرم سیزدن اوتور 🖤بیرینی سوسن اگر آلاتما🖤او کَسین عاقبتین خار اِلییب🖤سن اونون گوزلرینی آغلاتما😞

آخه اولین با هست. 12سالگی.سری انواع مغزهارواسیاب کن بده بخوره. حلوا درست کن بخوره. آخی کمرش ضعیف هست مایعات بده بخوره. سردی مثل شیرماست سبزی لواشک قره قوروت ترشی. تقویت‌ کن