2777
2789
عنوان

غذای پیک نیکی

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 18 پست
@ثمینرو     سلام عزیزم. تو یه تاپیکی دیدم دانشگاه فردوسی درس خوندین. چند تا سوال بپرسم ...

سلااام گل 💞

بهترین سال های عمرم

چون من مشهدم بهترین دانشگاه برام هم مشهد بود

من چند ساله فارغ التحصیل شدم 

خوابگاه هم عااالی پردیس اسمش بود

امکانات اساتید کتابخانه و.‌. همه چی خوب

رشته ها رو باید موقع انتخاب رشته ببینید رشته مورد علاقه شون رو دانشگاه داره که احتمالا هم داره 

من دانشکده مهندسی بودم 

دانشکده ادبیات ،علوم، اقتصاد همه تقربیا نزدیک هم هست

خوابگاه ها هم تو محیط دانشگاه ست

پردیس یک برای ارشدها 

پردیس ۲ و ۳ و ۴ برای لیسانس ها

سال ما چون دانشجو زیاد بود اتاق ۳ یا ۴ نفری بود 

الان میگن خلوت تر ه اتاق ها

سرویس  هم هست برای رفت و آمد از خوابگاه به دانشکده

در کل خیلی خوبه 

مخصوصا اینکه اگر امام رضا رو دوست دارند جه اشکال داره 

چون فردا درگیر زندگی میشن 

بذارین پی علاقه شون و آنچه دوست دارند باشند

امیدوارم کامل جواب داده باشم🌷🌷

💞صلوات💞  برای رهاااایی از کرونا 💞💞سرم به سنگ نخورد ... سنگو زدن به سرم ...😔 فقط یه روزی، یه جایی، یه جوری ، یه کسی حتما میشه فقط صبر داشته باش دختر🔥🔥بدی هات خوبی ها تو از یادم برد😔 عشق یعنی حسرت پنهان دل  زندگی در گوشه ویران دل 🌸🍀🌸 دنیااای ما با عشق درگیره ❤🌺❤🌺 با تو آرام و  بی تو پریشان و ... دل که هوایی شدنش دست خودش نیست .... 😉😉😉 ناب و گیرایی گر چه نمی دانی 🥰🥰🥰 
سلااام گل 💞 بهترین سال های عمرم چون من مشهدم بهترین دانشگاه برام هم مشهد بود من چند ساله فارغ ال ...

ممنووووون از جواب دقیق ت عزیزم.

رشته اش معارفه و رشته های انسانی مثل مددکاری رو دوست داره. ولی همه فکرش شده دانشگاه فردوسی. منم فعلا بهش گفتم راه دور، نمیذارم بری. میگه امام رضا راضیتون میکنه😜

براش دعا کن اونچه خیرشه پیش بیاد.

با راهنمایی هات کمی دلم آروم شد، ولی قبول اینکه بچم بره راه دور خیلی برام سخته

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم❤

بزرگه دیگه ماشاالله بعدش هم اونجا همه همسن هاش هستند زود دوست هم پیدا می کنه همه همون ۱۸ یا ۱۹ سال هستند

نگران نباشید 

تجربه خوبیه به نظرم  

چه اشکال داره 

دوست من تو ۲۲ سالگی رفت خارج از کشور برای تحصیل 

تهران مشهد هم راهی نیست که

حالا که پرواز هم هست مرتب 

پی به دلش باشین خدا هم بزرگه توکل کنید به خدا💝

💞صلوات💞  برای رهاااایی از کرونا 💞💞سرم به سنگ نخورد ... سنگو زدن به سرم ...😔 فقط یه روزی، یه جایی، یه جوری ، یه کسی حتما میشه فقط صبر داشته باش دختر🔥🔥بدی هات خوبی ها تو از یادم برد😔 عشق یعنی حسرت پنهان دل  زندگی در گوشه ویران دل 🌸🍀🌸 دنیااای ما با عشق درگیره ❤🌺❤🌺 با تو آرام و  بی تو پریشان و ... دل که هوایی شدنش دست خودش نیست .... 😉😉😉 ناب و گیرایی گر چه نمی دانی 🥰🥰🥰 
عزیزم❤ بزرگه دیگه ماشاالله بعدش هم اونجا همه همسن هاش هستند زود دوست هم پیدا می کنه همه همون ۱۸ یا ...

عزیزم

خوبین 

چه خبر