2777
2789
عنوان

این بی بی چک مثبته؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 38 پست
بله پنج روزه گذشته ، روی عکس کلیک کن واضح تره میشه

اخه توی عکس انگار پخش شده

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
منفیه وقتی ازمایشم دادی. علائم و ول کن علائم پری و حاملگی یکه تقریبا

آخه خیلیا بودن آزمایش منفی بود اما چند روز بعد دوباره ةزمایش مثبت شد🤔همین نی نی سایت خوندم. آخه می‌دونی ، من این ماه مدروکسی پروژسترون هم خوردم و دوازده روزه که قرصام تموم شده ولی پریود نشدم هنوز

فر گیس یعنی گیس فر  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی خشک شد این شکلی شد ، آره ، ولی هاله اش رو دارم میبینم خودم

ایشالله که بارداری🌹

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
ان شالله برای شما مثبت بشه عزیزم  دوباره برو تست بده

انشالله شما هم اگه دوست داری باردار شی بزودی بشی,❤️🥰

نمیدونم کی برم آزمایش دوباره ، شوهرم میگه یه هفته حداقل صبرکن

فر گیس یعنی گیس فر  
آخه خیلیا بودن آزمایش منفی بود اما چند روز بعد دوباره ةزمایش مثبت شد🤔همین نی نی سایت خوندم. آخه می‌ ...

اره همچیز ممکنه .همچیززززز 

پس ی یکهفتع واسا بعد بیبی بزن تا مطمعن شی

آخه خیلیا بودن آزمایش منفی بود اما چند روز بعد دوباره ةزمایش مثبت شد🤔همین نی نی سایت خوندم. آخه می‌ ...

پس احتمال زیاد هست چون منم برا بارداری قبلیم دکتر بهم داد گفت اگه از هفت روز گذشت ودیدی پریود نشدی مطمعن باش بارداری که همینطورم شد بعد دوازده روز ازمایش مثبت شد

بچه ها بی بی چقدر درسته میگه ....و اینکه میشه همون اول بریم از بدیم من ی روز عقب انداختم قلبم داره میاد بیرون میگن نکنه ب ا ر د ا رباشم خداااا😭😭😭😭 من قرص اچ دی هم خوردم چهار روز مونده به پریودم رابطه بدون محافظ داشتیم میخوام ی سره برم از بدم تنش عصبی گرفتم از استرس 😭😭😭

پس احتمال زیاد هست چون منم برا بارداری قبلیم دکتر بهم داد گفت اگه از هفت روز گذشت ودیدی پریود نشدی م ...

وای چه دکتر خوبی 😍چه امیدوارم کردی,❤️ برای چی این قرصو خوردی؟ من برای تنظیم پریودی

فر گیس یعنی گیس فر  
بچه ها بی بی چقدر درسته میگه ....و اینکه میشه همون اول بریم از بدیم من ی روز عقب انداختم قلبم داره م ...

آخی نگران نباش ،این استرس خیلی بده ، آره احتمال زیاد بری آزمایش نشون میده ، ایشالله هر چی میخوای همون بشه

فر گیس یعنی گیس فر  
وای چه دکتر خوبی 😍چه امیدوارم کردی,❤️ برای چی این قرصو خوردی؟ من برای تنظیم پریودی

منم برا تنظیم پریودی البته چون یه تخمدانم داشتم داروی کمک باروری هم میخوردم

سه روز صبر کن بعد برو از بده

به نظرتون بی بی برنم...یعنی میشه سه چهار روز به پری بازم با رابطه و استفاده از قرص ادم باردار بشه😢😢😢😢 ضمننا من ی ماهه همش تو دلم احساس نبض تکون دارم 😭😭 ولی فقط ی بار اونم نزدیک پری من رابطه بدون جلوگیری داشتم اونم بعدش چهارتا قرص خوردم

منم برا تنظیم پریودی البته چون یه تخمدانم داشتم داروی کمک باروری هم میخوردم

آهان ، دره صورت ممنون ، خدا کنه حرف دکترت درمورد منم صدق کنه و باردار باشم❤️

فر گیس یعنی گیس فر