2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

79 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها من ۱۹ سالمه و سن ۱۵ سالکی بدون دارو یک بار خودم پریود شدم دیگه هم بدون دارو هیچوقت نشدم فقط گوش شیطون کر چند ماه پیش با دارو گیاهی پریود شدم و تنبلی شدید دارم فولیکولم اصلا رشد نداره کسی هست ک مشکل منو داشته باشه ولی بارداره شده باشه؟؟،،

بعله عزیزم من تنبلی داشتم و الانم فک کنم دارم پلی کیستیک بودم بعد ی سال باردار شدم پریودم هروقت عشقش میکشید میومد🤦‍♀️

🔵عضو گروه آبی(مانکن های زیبا)🔵   وزن اولیه۷۷.۲۰۰    وزن هدف ۷۰__قد ۱۶۷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره عزیزم برو یه دکتر خوب انشاالله که باردار میشی من تبلی تخمدان شدید دارم بدون دارو پریود نمیشم یه ...

عزیزم خدا حفظشون کنه با دارو باردار میشی ؟یا طبیعی

دوس دارم طبیعی بشم😭

احتیاجی به آی وی اف نیس ازاولش که.من خاله م وجاری جفتشون تنبلی و پلی کیستیک داشتن هردو دوتابچه طبیعی دارن.ماهی که بخای باردارشی میری دکتر آمپول هورمون میزنه که پریود بشی.بعدروز دوم پریودت داروبهت میده ک تخمکای بالغ داشته باشی.روزدوازدهم پریودمیری سونوواژینال بعدش اقدام.اگه نگرفت بازماه بعدهمین کارارومیکنی.البته بهتره۶ماه فبل اینکه بچه بخوای بری پیش دکترکه پیگیرسلامتیت باشه داروبهت بده و...

کاربری دوممه😊یهو ترکیده شدم😐یه صلوات مهمونم میکنین؟ 

دو سه ماه با لیتروزول و کلومیفن اصلا رشد نکرد بعد دکترم در کنار لیتروزول آمپول سینال اف هم داد روز ۱۱ فولیکول ۱۰ و ۱۱دلشتم دوباره سینال اف داد روز ۱۴ رفتم ۱۵و۱۶ شده بود آمپول آزاد سازی داد و آی یو آی انجام دادم 

پیاده روی تند روی تخم گذاری خیلی تاثیر داره