2777
2789

سلام دوستای گلم . من آبان پارسال که ریزش شدید سر تیروییدم گرفتم ،دیگه موهامو رنگ نکردم . اینم بگم در کل رنگ به موهام موساخت ولی با خودم فکر کردم ک شاید رنگ نگردن کمکم کنه . خلاصه شروع کردن به رنگ کردن های خیلی قشنگ و نسبتا تیره با حنا.

ولللللللی الان خییییلی از قیافم خسته شدم ،دلم تنوع میخاد . مدتیه موهامو کوتاه مصری زدم ،رو موهام خیلی حساسم ،دلم نمیخاد حتی ذره ایی وز شده ،ولی تا کوتاهه هوس کردم دکلره کنم

تاجایی ک من میدونم و دیدم دکلره رو حنا مورونابود میکنه هیچوقت حنا ب موهاتون نزنین پاک کردنش مکافاته اغلب مو میسوزه و بلوند سوخته اصلا زیبایی نداره ارایشگریم ک بااین شرایط میگه نه فلان رنگو درمیارم فکر پولشه نه اسیب رسیدن ب موهای شما

کسی تجربه داره از دکاره کردن رو حنا ؟ همش میگم من ک موهام کوتاه چیزی برای از دست دادن ندارم  اگه یه وقت خراب شد باز کوتاهتر می کنم . بعد قصدمم اینه ک پنج سانت پایین تر از ریشه هام بزارم . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاجایی ک من میدونم و دیدم دکلره رو حنا مورونابود میکنه هیچوقت حنا ب موهاتون نزنین پاک کردنش مکافاته ...

وای نابود کنه بلکه شوهرم راضی شه برم موهامو چند سانتی کنم😆 من حنارو واسه تقویت زدم چون رنگ تیره هم خیییلی بهم میومد از وضعیت راضی بودم ،الاااان خیییلی خستم از قیافم . هر جا می بینم همه خانوما مشکی مشکی مشکی .... با اینکه قشنگه ولی انگار زده شدم

کسی تجربه داره از دکاره کردن رو حنا ؟ همش میگم من ک موهام کوتاه چیزی برای از دست دادن ندارم   & ...

عزیزم من ارایشگرم . موها ازریشه تا جایی که حنا نداره بلوند بهت میده و جاهایی که حنا داره یه نارنجی بدرنگ زنگ زدگی و باهیچ محصولی هم نمیشه از مویی که چندبار حنا زدی بلوند دراورد  

وای نابود کنه بلکه شوهرم راضی شه برم موهامو چند سانتی کنم😆 من حنارو واسه تقویت زدم چون رنگ تیره هم ...

وای نگو اینطوری یوقتا با کوتاهیم دیگه مو اون موی سابق نمیشه.وقتی حنا میزنین بایذ فکر همه جاشو بکنین من هرگز سمت حنا نمیرم روشهای خیلی بهتری از حنا هست برای تقویت مثل مزوتراپی ماسک قرص

همین سه چهار روز پیش ی هانومی از کوهاس عکس گذاشته بود بلوند ولی سوخته و زیبایی نداشت گفت حنا رو موها ...

منم معتقدم موی سالم بدون رنگ ،از موی سوخته بلوند خیلی قشنگ تره ،و خیلی از نظرم خزه مو سوخته یا وز باشه 😪الان موهام نرم و لطیف واقعا . خیلی راحتم ولی نمیدونم چیکار کنم .... گاهی میبینید ادم دنبال یه تنوع تو چهرش از قیافش خستش ...الان من تو اون مرحله ام 

عزیزم من ارایشگرم . موها ازریشه تا جایی که حنا نداره بلوند بهت میده و جاهایی که حنا داره یه نارنجی ب ...

جدی ؟ حتی اگه چند بار دکلرو بشوریم و هی مرتب دکلره بزاریم؟ ریموور که میگن چیه ؟

منم معتقدم موی سالم بدون رنگ ،از موی سوخته بلوند خیلی قشنگ تره ،و خیلی از نظرم خزه مو سوخته یا وز با ...

دقیقا سالم تیره زیباتر از بلوند سوخته ای.اکستنشن هم میتونبن بدین مثل هایلایت لای موهاتون انجام بدن

عزیزم توضیح میدین در مورد اینایی ک گفتین

مزوتراپی مو تزریق داروی خاصی باعث رشد چندبرابر جون گرفتن مو و کاهش و قطع ریزش مو میشه

یه سری مکمل ها هم هستن ک برای سلامت مو هستن برین داروخونه معرفی میکنن

مایک هم ماسک موهای کراتینه مثل پن تن بدون سولفاته و کراتینه اس 

عزیزم من ارایشگرم . موها ازریشه تا جایی که حنا نداره بلوند بهت میده و جاهایی که حنا داره یه نارنجی ب ...

عزیزم من تقریبا 3 سال پیش موهامو حنا زدم... الان بخوام رنگ کنم مشکل پیش میاد؟ 

ღ꧁ღ╭⊱ꕥ ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖ ﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ ꕥ⊱╮ღ꧂ღ