2777
2789
عنوان

کم رویی

127 بازدید | 16 پست

سلام دوستان

من معمولا وقتی با دوستام میرفتم بیرون و قرار بود یه نفر پول چیزایی که خوردیم رو حساب کنه و بعدا بقیه براش کارت به کارت کنن ، من اینکارو میکردم...نمیدون چرا...سر همین تعارفات الکی...کلا تو خانواده ای بزرگ شدم که به شدت تعارفی هستن و متاسفانه منم همینجوری شدم...انگار خودم وظیفه خودم میدونم که من حساب کنم...یا حداقل اونقدر اصرار کنم من حساب کنم که حتی اگر طرف مقابل حساب کرد با خودش نگه این یه تعارف هم نزد

سر همین قضیه خیلی وقتا دوستام برام پولو واریز نکردن حالا یا یادشون رفته یا از قصد

چند وقته یکم بهتر شدم اما خب با یکی از دوستای خیلی صمیمیم که میرم بیرون هر سری من حساب میکنم و هر سری دوستم یادش میره برام بریزه...یا مثلا ایندفعه ما میریم کافیه نزدیک ۱۵۰ تومن دوتایی خرجمون میشه من حساب میکنم بعد مثلا اون دفعه بعد دو تا بستنی یا سیب زمینی سرخ کرده میخره که ۳۰ تومنم نمیشه..به جبران دفعه قبلی که من حساب کردم

این سری حتی همونجا از روی شماره کارتم عکس گرفت که به قول خودش حتما برام بریزه اما باز نریخت 

وضع مالیش خوبه خسیس هم نیست

نمیدونم چرا سر این جریانات اینجوری میکنه یعنی واقعا یادش میره؟...من حتی برای تولدش پارسال کادو نخریدم اون ولی نخرید...دوباره امسال چند وقت دیگه تولدشه من باید براش بخرم؟

درسته من بدون هیچ چشم داشتی این کارا رو کردم اون لحظه ولی اخه یبار دوبار نبوده...ادم بعد دفعات زیاد  دیگه حس بدی بهش دست میده

رومم نمیشه بهش بگم پولو بریز 

چیکار کنم به نظرتون؟  

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رُک بگم سوارت شده 

یعنی چی اینکارا مگه پول علف خرسه

میرید کافه بگو دُنگتو بده 

کادو هم نخریده واست توام نخر

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش
خوب هر دفه یکی حساب کنه

مسئله اینجاس تا من یه تعارف میزنم فقط در حد اینکه میگم میخوای من کارت بکشم؟ سریع میگه باشه پس شماره کارتتو بفرست

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

دنگی حساب کنید

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
هرکی حساب خودشو بده بهتر نیست

خب همیشه همینطوره...یعنی اگه هر کسی همونجا دنگ خودشو نده و یه نفر حساب کنه بقیه براش میریزن

من خودم خیلی مقیدم به این موضوع یعنی بارها شده با دوستام رفتیم بیرون اونا حساب کردن من همون روز رفتم خونه یا نهایتا فرداش براشون واریز کردم 

بعضی دوستامم مثل خودمن سریع واریز میکنن

اما بعضیاشونم مثل این دوستم نه

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
رُک بگم سوارت شده  یعنی چی اینکارا مگه پول علف خرسه میرید کافه بگو دُنگتو بده  کادو هم ...

مسئله اینجاس روم نمیشه بگم دنگتو بده دیگه🤦🏻‍♀️

بعضیا شاید درک نکنن ولی خب چون از بچگی اینجوری بزرگ شدم واقعا برام عذاب اوره گفتنش

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
خب همیشه همینطوره...یعنی اگه هر کسی همونجا دنگ خودشو نده و یه نفر حساب کنه بقیه براش میریزن من خودم ...

خوب برای دوستای که خوش حسابن ،حساب کن برای اون یکی ها هیچی نگو اصلا تعارف نزن خودشون فکر میکنن میفهن که علتش بد حسابی خودشونه

مسئله اینجاس روم نمیشه بگم دنگتو بده دیگه🤦🏻‍♀️ بعضیا شاید درک نکنن ولی خب چون از بچگی اینجوری بزر ...

سعی کن تغیر کنی 

میدونی این اخلاقت خیلی زشته؟ شک نکن در آینده ضربه های زیادی میخوری بابت این اخلاقت

اون روش میشه مفت خوری کنه تو روت نمیشه بگی دُنگتو بده؟ یه کمی پررو باش 

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش