2777
2789
عنوان

چه خوب بود

42 بازدید | 6 پست

اون روزایی که تو خیابون عمه و خاله و همسایه رو میدیدیم سیر تا پیاز زندگیمون رو برا هم تعریف میکردیم و کسی فکر نمیکرد فضولیش رو کردن یا تو زندگیش دخالت شده.  راجع با خواستگار دختراشون  و زن دادن پسرشون با همه مشورت میکردن . عروسیای تو خونه و بچه ها تو کوچه. 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه خوب بود که از بین نمیرفت

خوبی هم مثل بدی یه عمری داره.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
😐خوبیش کجا بود آخه ؟! با بخش مشورتش موافقم ،اما توضیح دادن همه چیه زندگی وسیرتا پیاز زندگی فکر نمی ...

قبلنا کسی رو دشمن نمیدیدیم . از همه چی لذت میبردیم. 

قبلنا کسی رو دشمن نمیدیدیم . از همه چی لذت میبردیم.  

والا قبلا هم دشمنی وبد خواهی بود 

الان وقبل نداره ،این خود ماییم که لذت وخوشی روبه زندگیمون میاریم یا از زندگیمون بیرونش میکنیم 

وقتی تمام فکر و ذکر آدم حرف بقیه باشه ودنبال این باشن که فلانی چی گفت، چپ نگاه کرد، بهم تیکه انداخت،لابد منظور داره ،حتما حسودی کرده و....،خب طبیعیه خوشی از زندگی میره

اما اگه آدم بی تفاوت باشه ودلش بزرگ باشه خب همه چی لذت بخشه