2777
2789
عنوان

بیاید قیمت اینارو تو شهرتون بگید

204 بازدید | 31 پست

میخوام بدونم تو شهر شما قیمت اینا چنده؟اسم شهرتونم بگید

مثلا گوحه سبز و گیلاس.یا گلابی یا هرچی.اسم شهرتونم بگید

ما تهرانیم.گوجه سبز کیلویی۷۵تومنه الان که ارزون شده.گیلاس هم همینطور.گلابی هم کیلویی۹۵تومن.شما هم بگید

تورو سننه قربونت برم!!!!

فقط گیلاس میدونم ک  کیلو 40

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گیلاسو فقط میدونم ک ۳۰تومنه

اطراف مشهدیم

یع خوانندع خاموش بودم 😐که تبدیل شدم بع یع خواننده فعال 🤪😁...چ بسا سابقم از بعضیاتون بیشترم باشع🤭 ....اصن دلمم مخاد تو همه تاپیکا نظر بدم😕🤨😅....طُ مآهِـ عآصِمُونِهـ منی∞🌸🎈یع آدم متاهل و متعهد😉🤭...دوست دارم آقایی جونم😍❤️...دعاکنید انشالله آبان ماه بدون مشکل عروسی بگیرمو💃 و سال دیگش عکس بی بی چک مثبت براتون بزارم🤪🤪😐😍❤️ و اینجوری شم🤰🤱

گیلاس هفته پیش خریدم 60 

گوجه سبز هم نمیخوریم اما دیدم هفته قبلی فکر کنم 40 بود 

گلابی هم ندیدم هنوز 

انگور یاقوتی هم 40 خریدم 

زرد آلو هم 25

شیراز 

خدایا شکرت 🙏🏻

شیراز. فقط گیلاس میدونم کیلو ۴۸ تومنه

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بنظر من تا وقتی گـــریه کردن آرومتون میکنه... با کـسی حرف نزنینシ︎⌫        ‌‌‌‌‌تو سخت ترین زمان ممـکن به تنـهایی پناه آوردم!پس مـتاسفم اگـه جوری رفتار میـکنم که انـگار بـه کـسی احتیاج ندارم
2790
2778
2791
2779
2792