2777
2789

ساعت ۱۲ محدودیت

•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟

گفتن محذودیت هست من بدبخت بعد چند وقت خواستم برم ییلاق خیاط لباسمو ندا منم الان لباس ندارم نشستم گریه میکنم

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یک هفته اس دارن اعلام میکنن، راههای کل کشور از ظهر چهارشنبه تا ظهر دوشنبه بسته اس گلم

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
گفتن محذودیت هست من بدبخت بعد چند وقت خواستم برم ییلاق خیاط لباسمو ندا منم الان لباس ندارم نشستم گری ...

پسرعموهات داداشتن یعنی چی؟؟؟

دودرنگی 😍   وزن  هفته قبل۵۶ونیم     وزن فعلی۵۶ونیم             وزن هدف۵۰😍😍😍😍قدمم۱۶۰
پسرعموهات داداشتن یعنی چی؟؟؟

یعنی برادرهام هستن من برادر ندارم و همییشه با پسرعموهام بزرگ شدیم اونا میگن ابجی به ما ما میگیم داداشش همین طور به مامانم و زن عموهام همگی میگیم مامان 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر