2777
2789
عنوان

جیوه

186 بازدید | 14 پست

من دو سه تا فیلم دیدم هم از داخل کشور هم از خارج کشور که بعد زدن واکسن کرونا بدنشون انگار خاصیت اهنربایی داشت 

چیگار کنم اونی که توی خارج بود گفت احتمالا اونایی که واکسن زدن بیشتر از ده سال زنده نمونن :((((

خیلی ترسیدم 

:/

بجای واتس و اینستا کاش دوتا مقاله ISI مطالعه میکردید (زبان اصلی)

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
:/ بجای واتس و اینستا کاش دوتا مقاله ISI مطالعه میکردید (زبان اصلی)

اخه طرف کارت بیمارستانیشو نشون داد خب چرا از پرسنل بیمارستان باید همچین کاری بکنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه طرف کارت بیمارستانیشو نشون داد خب چرا از پرسنل بیمارستان باید همچین کاری بکنه 

کمک بهیار هم پرسنل بیمارستانه

آبدارچی هم پرسنل بیمارستانه

من گفتم مقاله نه حرف

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
زبانت خوبه؟ توروخدا زود جواب بده 

برای مطالعه مقاله و‌رفرنس زبان اصلی اره

دیشبم یکی اومده قاشق چنگال چسبونده رو بازوش میگه بگید چکارکنم 

وقتی جهل زیاد باشه اخرش همین میشه دیگه

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)
چرتن بابا خواهرشوهر منم هررروز تو واتساپ ازین فیلما واسه من میفرسته که واکسن نزنیدو جیوه داره و ... ...

اره الان رفتم از مامانم پرسیدم مثل اینکه همه واکسنا جیوه داره ولی جیوه تن ماهی خیلی بیشتر از اونه یا حتی جیوه ای که از لامپا جذب بدنمون میشه مثل اینکه رسانه ها خیلی از این موضوع سواستفاده کردن 

سلام سوئیچ استریم چیه گفتی برای حال خوب؟ 

توییچ؟

یه چیزیه مثل دیسکورد توش بازی و گیم میزنن برو توی یوتیوب بزن توییچ فارسی اونجا برت نمونه ویدیو میاره و ادرس چنل توییچ همشونم پایین ویدیو زده