2789
عنوان

بلاکم کرد 😂

328 بازدید | 41 پست

بیشعور اومده میگه فمنیستا مردستیزن گفتم من مرد ستیز نیستم حالا داره ثابت میکنه مرد ستیزم میگم جامعه مرد سالاره میگه نه فقط یک درصد مرد ها سیاستمدارن گفتم اونوقت چند درصد سیاستمدارا زن هستن؟

امار داده میگه طبق امار مادرها بیشتر فرزتد میکشن گفتم اوکی حالا مجازات مادر چیه مجازات پدر چیه

هی هم.میگه تو بی سوادی گله ای تبعیت میکنین مطالعه ندارین من امار ارائه میدم

امارش تاپیک قبلم هست اصلا مربوط به ایران نبود

میگه تو انگلیس مردان بیشتر از زنان خشونت خانگی میبینن

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است

گفتم عامو بیا واقعیت جامعه رو ببین چیکار به امار انگلستان داری؟

گفتم از تمکین خاش و عام از مهریه و از حق خیانت زن و مرد از ولایت فرزند از همه چی

اخرش بلاکم کرد 

مزخزف زیاد میگفت کوتاهم نمیومد 

فقط دوکلمه یه بار میگه تو بی سوادی تو مطالعه نداری من امار دادم بهت

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

@مامان_گلهای_بهاری  

ممنونم عزیزم از کمکت

گریه کنم یا بخندم🤣😭

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

حالا ایشون که بلاک کرد و رفت 

الان همون بحث رو  اینجا  تصمیم دارید ادامه بدید ؟! 🙈

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
بیخیال با ادمی که نفهمه بحث کنی مثل اب در هاون کوبیدنه

من بی خیال شدم بعد یهذهفته دیذم هم ریتوییتش میکنن دیگه گفتم برم جواب بدم که یه چیزی بخونن دربارش الکی ریتوییت نکنن

گفتم عامو بیا واقعیت جامعه رو ببین چیکار به امار انگلستان داری؟ گفتم از تمکین خاش و عام از مهریه و ...

سادیسم داشت تو باید زودتر بلاکش میکردی متاسفانه دیر اقدام کردی😂😂😂

کاش میشد زندگیمو مثل تلگرام دلیت اکانت کنم وقتی دوباره اومدم هیچی از قبل یادم نیاد..
کی بود حالا این که هی اصرار بر امار علیه زنان داشت؟

توییتر

من اومدم تو یه منشن گفتم فمنیستم این اومد افتاد سرم بنا به توهین 

مردا خشنونت خانگی میبینن هن 😐 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چررررت میگفت 

اومده امار انگلستان به من میده😂

الان فقر و بی پولی و بدبختی مهمتر از این چیزاست و فکر وجسم کل زندگی ایرانی ها رو درگیر کرده نه زن سالاری با مرد سالاری بی خیال بابا مسائل جدی تری وجود داره

تلخی رو تو خوب بلدی شیرین بودن کارتونیست💜
من بی خیال شدم بعد یهذهفته دیذم هم ریتوییتش میکنن دیگه گفتم برم جواب بدم که یه چیزی بخونن دربارش الک ...

اونا اگه بفهم بودن قبلش خودشون میخوندن بعد نظر میدادن😂

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد...