2777
2789
عنوان

رمان خون‌های حرفه ای ببینن😍😍

94 بازدید | 9 پست

سلام دوستانِ حرفه‌ایم😎

تو این تاپیک میخوایم بهترین رمانای ۹۸ تا الان رو معرفی کنیم

سلبریتی، هفت خط، فریادهای در گلو مانده، تقلب، رمانای گیسو خزان، رمان راز یک سناریو

این مرد امشب میمیرد

قراررنبود

توسکا

و رمانی ک تازه دارم میخونم و عااالیییهhttps://forum.cafewriters.xyz/threads/رمان⊰-دِلبر-دِل‌مُردِه-⊱-fatima-کاربر-انجمن-کافه-نویسندگان.15031/

شما هم معرفی  کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ایقد رمان خوندم دیگ. متنفرم همشون یچیزن دختر خوشگل پسر گولدار

این مرد امششب میمیرد 

زیتون 

در همسایگی گودزیلا 

هیچکی مثل تو نبود 

همه هستی من 

یاسمین 

مروارید های احساس 

فرشته من 

اسطوره 

بهادر

زهر تاوان

گلشیفته 

جرعت یا حقیقت 

دیگ بقیش یادم نیست 

و عالی ترین رمان سفر به دیار عشق

زدم تو. کار انیمه و کتاب 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

نمنم😕

رمان واقعی خوندی معرفی کن

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
نمنم😕 رمان واقعی خوندی معرفی کن

عزیز جان

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
عزیز جان

کدوم سایت؟

بعد اینکه تیکر هم نداری🙄

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
کدوم سایت؟ بعد اینکه تیکر هم نداری🙄

سرچ کن میاد من خودم خیلی وقت پیش اینجا خوندم 

خخخ یادم رفت ثبتش کنم 😂 😂 

سرچ کن میاد من خودم خیلی وقت پیش اینجا خوندم  خخخ یادم رفت ثبتش کنم 😂 😂

اینجا؟فکنم خوندمش پس😀

اینجا؟فکنم خوندمش پس😀

بله