2821
2789
دقیقا والا من که دلم پر میزنه یه دختر خوشگل و صحیح و سالم باشه چون نه خواهر دارم نه دختر خاله و غیره ...

اره بابا،انگار ما ضامن براورده کردن خواسته های اوناییم!

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پسر دوست داری؟

ن بیشتر دختریم.چون خواهر ندارم.ولی خب از زمانی که باردار شدم خیلی از فامیل باهام ی جور دیگه شدن حتی ی تبریک هم نگفتن بهم حس میکنم حسادت میکنن.از طرفی هم دلشون نمیخواد بچم پسر باشه ولی دلم میخواد بچه اولم پسر باشه فقط بخاطر دشمنام

ن عزیزم همین طور اقدام کردم 

انشالله به خواسته دلت برسی،هروقت خواستی بری سونو قبلش یه صدقه به نیت دلت در راه خدا بده،انشالله که حاجت روا بشی😍

به سلامتی حکم که یاد داد،اگه تک باشی از شاه بالاتری..........