2821
2789
برعکس مادرشوهر من که ۳ تا پسر داره میگه باید نوه مم پسر باشه اصلا میگه کلا پسره 

جفتشم حرف غلطتیه،یه مشت زورگوی بی منطق

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چی دوست داره مادرشوهرت؟من از وقتی حامله شدم که مادرشوهرم از حسادت داره میترکه دلیلشم خودم نمیدونم پا ...

منم دلم بچه پسر و سالم و صالح میخواد برام دعا کنین

به سلامتی حکم که یاد داد،اگه تک باشی از شاه بالاتری..........
جفتشم حرف غلطتیه،یه مشت زورگوی بی منطق

دقیقا والا من که دلم پر میزنه یه دختر خوشگل و صحیح و سالم باشه چون نه خواهر دارم نه دختر خاله و غیره کلا تو فامیلمون دختر یدونه منم همه پسرن مادرشوهرمم خالمه که ۳ تا پسر اون داره بقیه اشم ۵ تا خالم هستن اوناهم ۳ تا ۳ تا پسر دارن منم که یه داداش بزرگتر از خودم دارم اونم با من ازدواج کرده کلا کمبود دختر داریم 🙂

پرنسس مامانی (♡ماه مادر♡) مهنیا😍
شما آن تی احتمالی جنسیت رو گفت بهتون یا ن؟

،گفت ۶۰ درصد دخمل

از زاویه لگنش گفت

اگر با دیدن هر بی عدالتی بدنت از خشم به لرزه می افتد ، پس یکی از رفقای من هستی.⁦✌️⁩ رهبران بی رحم تعویض می شوند تا رهبر دیگری بی رحم    شود!
بسلامتی گلم.به حرف مادرشوهرت نباش خودت بیشتر چی دوست داری؟

من فرقی برام نداره هم بچه اوله هم از دوطرف نوه اوله،فقط سالم باشه،ولی شوهرم چون خواهر نداره واینم اموزشهای لازم بهش میده هرروز،دختر بیشتر دوست داره،خودمم به دلم افتاده پسره

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
ان شاءالله خدا ی پسر خوشگل و ناز بهت بده.منم دعا کن فردا همون جنسیتی باشه که میخوام

پسر دوست داری؟

اگر با دیدن هر بی عدالتی بدنت از خشم به لرزه می افتد ، پس یکی از رفقای من هستی.⁦✌️⁩ رهبران بی رحم تعویض می شوند تا رهبر دیگری بی رحم    شود!
ان شاءالله خدا ی پسر خوشگل و ناز بهت بده.منم دعا کن فردا همون جنسیتی باشه که میخوام

انشالله،به جنسیت دلخواهت برسی،شما رژیم هم گرفتی برای جنسیت؟؟

به سلامتی حکم که یاد داد،اگه تک باشی از شاه بالاتری..........
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز