2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 37 پست
رفتم دکتر بهم لتروزول داد. از روز ۵ پریود خوردم و ده روز بعد پریودم دوبارع پریود شدم. الانم که موعدم ...

انششالله بحق ام البنین بارداربشی 

نگران نباش سونـوندادی شایدکیست داری 

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

سلام عزیزدلم استرس روازخودت دورکن،تاخدانخادبرگ ازدرخت نمی افته،پس خودتوسرگرم کاروتفریح و...کن ،انشاا ...

چشم. سعی میکنم اخه استرس مثل سمه😭😭 دعا کن برام

خدایا شکرت منم مامان شدم♥️🧡🌹 میدانم که مرا هم میبینی خدای مهربانم.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انششالله بحق ام البنین بارداربشی  نگران نباش سونـوندادی شایدکیست داری

انشالله😭😭 

سونو دادم گفت کیست نداری. البته همون ۷ ماه پیش کیست رحم داشتم که دارو داد و اینبار که رفتم سونو گفت نداری دیگه

انشالله😭😭  سونو دادم گفت کیست نداری. البته همون ۷ ماه پیش کیست رحم داشتم که دارو داد و اینبا ...

پس کمکم بهت دارومیده تتتخمدانت قوی   بشه متفورمین بهت نداپ یدوفولیک اسید ویتامین دی هم حتمابایدبخوری 

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

پس کمکم بهت دارومیده تتتخمدانت قوی   بشه متفورمین بهت نداپ یدوفولیک اسید ویتامین دی هم حتماباید ...

عزیزم اسید فولیک داد بهم ویتامین ای داد‌ ویتامین دی هم خودم میخورم. نه متفورمین نداده بهم

بايد ده روز بگذره از موعدتون بعد بى بى چك بزنيد

مگر اينكه نرمال باشه بدنتون كه زود نشون بده 

حالت تهوع هم از هفته ششم به بعد معمولاً رخ ميده اونم نه براى همه بعضيا كلاً ويار ندارن

هفته هاى اول اصلاً معلوم نميشه تا جنين تشكيل بشه 

ماهرخ هستم 
بايد ده روز بگذره از موعدتون بعد بى بى چك بزنيد مگر اينكه نرمال باشه بدنتون كه زود نشون بده  ...

دعا کن برام♥️♥️

عزیزم اسید فولیک داد بهم ویتامین ای داد‌ ویتامین دی هم خودم میخورم. نه متفورمین نداده بهم

خیلی خوبه تخمدان قوی میکنه هورمونارومنظم.میکنه البته بانظرپزشک بایدخورده بشه