2777
2789
عنوان

مناجات سالکان(صحیفه سجادیه) 🌿🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 132 پست

سلام دوستان گرامی، به تاپیک مناجات سالکان(انس با صحیفه سجادیه) خوش آمدید🌠

@شیلاچشم  

@1378sahar  

@رونیا83  

@برادرمهربون  

@sanam99         

لطفاً با دلای پاکتون برای حاجتروایی💜 طلعت خانم💜 (برای بازگشتن همسرشون به زندگی و وفاداری به ایشون و زندگی سراسر خوبی وخوشی) ایشون دوست کاربر @ماهی_طلایی_دریای_آبی   هستند. 5 مرتبه ذکر شریف  " أَمَّنْ یُجِیبُ المُضطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشفُ السُّوءَ وَ یَجْعَلُکُمْ خُلَفاءَ الْأَرْضِ أَ إِلهٌ مَعَ اللَّهِ قَلِیلاً ما تَذَکَّرُون" رابخونید🙏

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
سلام دوستان گرامی، به تاپیک مناجات سالکان(انس با صحیفه سجادیه) خوش آمدید🌠 @حنای_من   &nbs ...

سلام خواهری 

خوندم براشون 

انشالله که خیییلی زوددوستمون حاجت روابشن 💖💖

ببخشیدواقفا صدام زده بودید، اعلاناتم زیادبودندیدم .الان دیدم

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@raha051  

@آفتاب_97  

@سپاس1  

@هلن137266  

@هلناطلا        

لطفاً با دلای پاکتون برای حاجتروایی💜 طلعت خانم💜 (برای بازگشتن همسرشون به زندگی و وفاداری به ایشون و زندگی سراسر خوبی وخوشی) ایشون دوست کاربر @ماهی_طلایی_دریای_آبی   هستند. 5 مرتبه ذکر شریف  " أَمَّنْ یُجِیبُ المُضطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشفُ السُّوءَ وَ یَجْعَلُکُمْ خُلَفاءَ الْأَرْضِ أَ إِلهٌ مَعَ اللَّهِ قَلِیلاً ما تَذَکَّرُون" رابخونید🙏

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
سلام دوستان گرامی، به تاپیک مناجات سالکان(انس با صحیفه سجادیه) خوش آمدید🌠   @مریم_دختر_بهار ...

به نیت حاجت دل دل دوستان ذکر و صلوات فرستادم... الهی به حق امام سجاد علیه السلام حاجات هممون واین دوستان روا 

خواهری لطفا برای حاجت دل  دوستان دعا کنید @گچگ_کرمانج 

@a_m_a_m  و  برای شفای همسر @1379m

شفای بیمار @فررررشته  حاجت دل @manimah

@نیلوفرانه1374

آرزو خانم شفای بچه @رها667092

@نوزاد6644 @رهاخوشکله  

@6494   

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

@مینا8282  

@_emily_  

@مهسان8668  

@ماه_تین30096  

@مرلین_هستم       

@هیژه  

@رایحه_بهشت  

@بانویaآفتابی  

@دل_دریاییم  

@بهارربانی  

ممنون از لطفتون🙏الهی و به مدد فرشتگان مقرب درگاه الهی بهترینها براتون رقم بخوره💜💜

عاقبتتون بخیر عزیزم از دعای زیبایی که برام کردین بی نهایت ممنونم 🌹🌸

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
سلام دوستان گرامی، به تاپیک مناجات سالکان(انس با صحیفه سجادیه) خوش آمدید🌠 @صهبای     ...

سلام عزیزم صبح قشنگت بخیر باشه 💗🌷خوندم گلی 🥰

گاهی (نه!)  همیشه  شادترین غمگین جهانم:).        https://t.me/+gQy_zMZHRK4yNzE0.         

سلام دوستان گرامی، به تاپیک مناجات سالکان(انس با صحیفه سجادیه) خوش آمدید🌠 @محفود     ...

سلام عزیزم خوبی صبحت بخیر 🌹

خوندم انشاالله که خدا حاجت روا شون کنه 🙏الهی آمین 

https://abzarek.ir/service-p/msg/138343   🖤 دوست دارم بابا🖤🦋
سلام دوستان گرامی، به تاپیک مناجات سالکان(انس با صحیفه سجادیه) خوش آمدید🌠   @مریم_دختر_بهار ...

سلام آبجی جان صبح تون بخیر 

خوندم عزیزم 😊❤

این زمین هر طور بگرده ،مقصد قلب من قطعا تویی ❤
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 14 دقیقه پیش
2791
2779
2792