2777
2789
عنوان

ویار بارداری

75 بازدید | 11 پست

حالم از بارداری بهم میخوره همش در حال فوق زدن و بالا آوردن اونم من که بچه نمیخواستم و بدون آمادگی برا بار دوم باردار شدم انقد حالت تهوع دارم و بی حالم که دیگه جون ندارم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعاااا تو نمیدونستی باید قرص دمیترون بخوری وای برو زود بگیر بخور اصلااا دیگه حالت تهوع نمیگیرتت راحت میشی من هر چهارتا اجیام وقتی باردار میشدن تو دوران ویارشون تااخر وقتی زایمان میکنن قرص دمیترون از داروخونه میخریدن میخوردن ولی باید تحقیق کنی روزی چند بار وکی باید بخوری ووقتی هم که بخوای بخوری باید یچی قبلش بخوری مطمن باش دیگه حالت تهوع نمیگیرتت

فاز عقاب،ادای گرگ،رخ کلاغ؟!

عزیزم به این نگاه نکن که از طرف شما ناخواسته بوده

به این نگاه کن از طرف خدا کاملا خواسته بوده

یادم  رفته آمپول B6 بود یا B12 بزن خیلی حالت رو بهتر میکنه

اتفاقا این بچه ها همیشه اونقدر دوست داشتنی میشن

که اگر نبودن دنیا یه چیزی کم میداشت

عزیزم منم برای بار دوم یهو باردار شدم و حالم خیلی بده۱۷هفته ام و ی ویار نادر دارم به تمام بوها حتی صابون 

دایم حالم بده گرسنه ام اما هیچ غذایی نیست ک بشه خورد چون مزه فاسد میدن دعا کن خوب بشم دارممیمیرم۱۴کیلو کم کردم

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

اسی چون ناخواسته بچه داز شدی دارم میپرسم ببخشید روش جلوگیریت چی بود؟؟با کاندوم یا طبیعی؟؟ برای تهوع ...

عزیزم هم طبیعی هم کاندوم اما توی طبیعی خیلی مراقب بودم و تو ماه رمضان هم خیلی کم رابطه بوده یبار یا دوبار اونم حواسم بوده نمیدونم چطور باردار شدم واقعا خیلی بدنم آماده بوده گویا اصلا وقتی بیبی چکم مثبت شد شاخ درآوردم از تعجب

عزیزم منم برای بار دوم یهو باردار شدم و حالم خیلی بده۱۷هفته ام و ی ویار نادر دارم به تمام بوها حتی ص ...

بعضیا خیلی بارداری راحتی دارن اصلا نمیفهمن من چه برای دخترم چه برای این حالم خیلی خرابه خدا خودش بهم کمک کنه

بعضیا خیلی بارداری راحتی دارن اصلا نمیفهمن من چه برای دخترم چه برای این حالم خیلی خرابه خدا خودش بهم ...

ان شاالله که خیلی زود حالت اوکی بشه

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

عزیزم هم طبیعی هم کاندوم اما توی طبیعی خیلی مراقب بودم و تو ماه رمضان هم خیلی کم رابطه بوده یبار یا ...

پس بارداریت بخازر روش طبیعی بوده درسته؟؟ یعنی کاندوم نداشتی تو اون رابطه ای که باردار شدی؟