2777
2789
عنوان

یک سوالا زنونه؟؟؟

186 بازدید | 16 پست

من امروز روز 25 ام چرخه پریودیمه ماه پیش 18 ام ماه پریودشدم همیشه قبل پریود یکم دل درد میشدم اما الان هییچی فقط یکم سرم درد میکنه یک ساعت پیش یه دستمال کاغذی گزاشتم یکم خونی شد گفتم دیگه پریود شدم اما حالا هیچی نیست تو حالت عادی ام 

هیچ علایمی هم ندارم از چی میتونه باشه؟

عفونتم مطمئنم ندارم این دفعه اوله که اینطوری میشه

من برای همه ی ارزوهام میجنگم هیچ وقت نا امید نمیشم من میدونم به همه ی خواسته هام میرسم.من خدایی دارم که بی نهایت عاشقشم هرروز با شمردن خوشبختیام وجود خدارو کنارم حس میکنم

حالا یه بار اشکال نداره دنبال علت نباش ولی اگه تکرار شد سونو بده

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخشید ولی دختر بیاد نمیتونه توضیح بده

اخه میخوام بدونم نمیشه علائم بارداری باشه

من برای همه ی ارزوهام میجنگم هیچ وقت نا امید نمیشم من میدونم به همه ی خواسته هام میرسم.من خدایی دارم که بی نهایت عاشقشم هرروز با شمردن خوشبختیام وجود خدارو کنارم حس میکنم
مگه بدنتون رسید داده که همیشه ی جور باشه..خب ممکنه فرق کنه.. چاق نشدین توی این ماه؟

چاق نه ولی لاغر شدم اونم خیلی کم 

اخه میخوام بدونم نمیشه علائم بارداری باشه

اگه لکه بینی لانه گزینی بارداری باشه هم به رنگ صورتی یا قهوه ای هستش و نهایتا دو روز ادامه داره

کسایی بودن🙄که دیگه نیستن😏چون دیگه اونایی نیستن که بودن🤷🏻‍♀️
شاید باردار باشی

بیبی چک چند روز پیش زدم منفی بود

ولی خب بیبی چند روز بعد موعود نشون میده

یعنی با جلوگیری طبیعی میشه حامله شد؟

عزیزم نمیدونم علاعم بارداری هست یا نه ولی اگر تو این ماه قرصی خوردی یا چاق شدی یا ورزش سنگین کردی یا هر تغیر دیگه ای اینا طبیعیه

زیر گروه بنفش 💫💜وزن شروع 64هدف50💛🌻✨   تاپیک مانکن های زیبا😎🙌
عزیزم نمیدونم علاعم بارداری هست یا نه ولی اگر تو این ماه قرصی خوردی یا چاق شدی یا ورزش سنگین کردی یا ...

ورزش فقط پیاده روی اصلا سابقه نداشته خیلی استرس دارم 

من بر حسب اینکه چاق و لاغر بشم.یا تغذیه ام تغییر کنه علاعمم فرق میکنه

اخه بدن هرکی یجوریه پریودیم جلو میوفته ولی هیچ وقت لکه بینی نداشتم