2789
عنوان

استند چوبي 🌺

359 بازدید | 13 پست

سلام دوستان براي گلدونام ميخوام استند چوبي بخرم 

با فروشندم حرف زدم اولش گفت ضدآبه ولي الان ميگه تو حياط نميشه گذاشت، من ميخوام تو حياط خلوتم بذارم

كسي استند چوبي تو حياط يا تراس گذاشته؟؟؟

زير بارون نميپوسه؟ 

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برای تو حیاط فرفورژه بگیری بهتره که

فوفوژه همون فلزياست ؟ ضدابه؟

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم
خوب حیاط با حیاط خلوت فرق داره  بارون و آفتاب نباید بهش بخوره

نه عين حياطه بارون و افتاب مياد

فوفوژه همون فلزياست ؟ ضدابه؟

دیدم تو حیاط میذارن، باید ضد آب باشه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
من از این مدل چوبی خریدم....ولی تاحالا نه تو آفتاب بوده...نه تو بارون...ولی ماهی یکی دوبار با دستمال ...

فكر كنم براي حياط همون استند فلزي فرفوژه بايد بگيرم

چرا میخوای تو حیاط استند بزاری....لبه دیوار بچین گلدونارو

نميشه عزيرم ديوارمون يطرف با ديوار همسايه بقلي مشتركه ، دو طرفم خونه خودمونه ، يه طرفم حصار داره

و مهمتر اينكه ديوارمون خيلي بلنده 

استند نظموزيبايي به گلدونامون ميده

سلام وقت خوش دوستان. دوستان می خواستم اطلاع بدهم اگر بدنبال خریدانواع شلف و استند چوبی و پایه موبایل هستند و می خواهید خیلی راحت و آنلاین خرید کنید. برای دیدن نمونه رنگ های صفحه کابینت هم می توانیداینجا  کلیک کنید. سایت چوبکارانبا اقدامی جالب همه ی تولیدکنندگان و فروشندگان کابینت و یراق آلات آن را در سایت خود گرد هم آورده است.

سلام وقت خوش دوستان. دوستان می خواستم اطلاع بدهم اگر بدنبال خریدانواع شلف و استند چوبی و پایه موبایل هستند و می خواهید خیلی راحت و آنلاین خرید کنید. برای دیدن نمونه رنگ های صفحه کابینت هم می توانیداینجا  کلیک کنید. سایت چوبکارانبا اقدامی جالب همه ی تولیدکنندگان و فروشندگان کابینت و یراق آلات آن را در سایت خود گرد هم آورده است.