2777
2789
عنوان

پیش دبستانی

| مشاهده متن کامل بحث + 3029 بازدید | 41 پست

من به ی مدرسه دولتی زنگ زدم البته منطقه مارو  ثبت نام نمیکرد  پیش دبستانی گفتش که  هنوز بخش نامه  نیومده که هزینش چقدره و آنلاین میشه یا حضوری،ولی این پیش دبستانی های غیر دولتی ثبت نام میکنن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نزدیکمون ی کتابخونه هست میرم حتما، 

عاره عزیزم اگه بخش کودکان داشت که چه بهتر اگه هم نه کلی کتاب براش بگیرید و بخونید 

کتاب خوندن خیلی رو اعتماد به نفسش تاثیر داره 

هزینه ی عضویتم اصلا زیاد نیس 

فک میکنم یه قطعه عکس نیازه و کپی شناسنامه 

من دوماه پیش که عضو شدم فک میکنم 25 تومن دادم الانو نمیدونم

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
عاره عزیزم اگه بخش کودکان داشت که چه بهتر اگه هم نه کلی کتاب براش بگیرید و بخونید  کتاب خوندن ...

مرسی خیییلی ممنون که یادم انداختی متاسفانه اصلا از کتابخونه استفاده نمیشه این کتابخونه که میگم همیشه درش بستس کسی هم نمیره ولی حتما میرم 

مرسی خیییلی ممنون که یادم انداختی متاسفانه اصلا از کتابخونه استفاده نمیشه این کتابخونه که میگم همیشه ...

😁💜

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
گوگلو ول کن 😁 ی سر برو نزدیکترین دبستان محلتون . اونجا بهت میگن پیش دبستانیای دولتی کجا هستن

آخه نمیشناسم اصلا اطراف ما مدرسه فقط دبیرستانه

خدایا هیچکسرو با بچه امتحان‌نکن‌