2777
2789
عنوان

پیش دبستانی

| مشاهده متن کامل بحث + 3029 بازدید | 41 پست
راس میکی خودمم میکنم ببرم عادت کنه ولی میترسم غیرحضوردی بشه  یا اصلا خطرناکباشه به خاطر  ک ...

اتفاقا اصلا نباید باهاش بری تا از اول با جو کلاس بدون شما عادت کنه

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
آها  منم پسرم تیر ۹۴ هست، امسال فرستادمش پیش دبستانی، حضوری هم بود با تعداد کم  خیلی خوب ...

خدا نگهش داره من پسرم شدید خجالتی و ترسو هستش نگرانشم

خدایا هیچکسرو با بچه امتحان‌نکن‌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

راس میکی خودمم میکنم ببرم عادت کنه ولی میترسم غیرحضوردی بشه  یا اصلا خطرناکباشه به خاطر  ک ...

حالا اگه حضوری بود اینکارو انجام بدین،من پسرم همینمدلی بود خیلی زود به محیط عادت کرد ،البتع من از 5سالگی مهد بردمش

[QUOTE=193260591]حالا اگه حضوری بود اینکارو انجام بدین،من پسرم همینمدلی بود خیلی زود به محیط عادت کرد ،البتع من از 5س ...[/QUOTE

میشه صبر کنم  تکلیف حضوری معلوم شه بعد ثبت نام کنم یا وقتش تموم مبشه؟؟؟

تهران

اها تو تهران زیاد نیس همشون غیر دولتین ولی خب میتونید کتابخونه ببریدش مخصوص بچه ها 

اونجا براشون کتاب میخونن و قصه میگن

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
زنجان

خب توی گوگل سرچ.کنید براتون میاره

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
خدا نگهش داره من پسرم شدید خجالتی و ترسو هستش نگرانشم

زنده باشی،

مربیان مهد خودشون دیگه میدونن با بچه های خجالتی چجوری رفتار کنن تا خجالت رو کنار بذارن،

من باورم نمیشد پسر خجالتی من همون هفته ی اول ب خانم مربیشون بگه خیلی دوست دارم.

واقعا جو کلاس و بچه ها تو روحیشون هیلی تاثیر داره

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
اها تو تهران زیاد نیس همشون غیر دولتین ولی خب میتونید کتابخونه ببریدش مخصوص بچه ها  اونجا براش ...

ما نداریم از این کتابخونه ها از بدشانسی هیچ پبش دبستان دولت هم فک کنم نداریم باز میگردم محیط واسمون مهمه دعا کن

زنده باشی، مربیان مهد خودشون دیگه میدونن با بچه های خجالتی چجوری رفتار کنن تا خجالت رو کنار بذارن، ...

دعا کن پسر منم درست بشه  و پیش دبستان خوبی قسمت بشه 

ما نداریم از این کتابخونه ها از بدشانسی هیچ پبش دبستان دولت هم فک کنم نداریم باز میگردم محیط واسمون ...

باشه عزیزم ولی خب خیلی از کتابخونه ها بخش کودکان دارن

باید بپرسید از جایی که میخوایید ثبت نام کنید اما معمولا حتی بین سال هم دانش آموز میگیرن 

فردا میرم به تحقیق میکنم فوقش نشد باشگاه میبرمش

دعا کن پسر منم درست بشه  و پیش دبستان خوبی قسمت بشه

انشاءالله.

منم چندجا رو رفتیم دیدیم تا یکی ک محیطش و اموزشگاهش بهتر بود رو انتخاب کردیم.

واقعا هم زحمت کشیدن برا بچه ها.