2777
2789
عنوان

https://harfeto.timefriend.net/16225826533117

204 بازدید | 8 پست

هرچی دوست داری بگو و بپرس ازم

دوست مهربونم اگر امضای‌ من و میبینی لطفا برای حاجت های دل من و خودت و ظهور آقامون امام زمان ی صلوات مهمونم‌ کن ❤❤❤❤

لینکو اشتباه گذاشتی

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 

اشتب میری ابجی 😐

خدایا بخاطر تمام داد ها و نداده هات شکرت  خدایا دخترمو صحیح و سالم بزار بغلم و به‌امید اون روز ک دخترم بغلم باشه بیام بیوگرافی مو بخونم و بگم‌خدایا شکرت ک دخترمو صحیح و سالم گذاشتی بغلم 🤲🩷  تاریخ امروز 2\5\1402 تاریخ تولد دخترم 13\8\1402 خدا جونم‌خودت مواظب دخترکم‌ باش🤲🌸

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اشتب میری ابجی 😐

حواسم‌ نبود ببخشید

دوست مهربونم اگر امضای‌ من و میبینی لطفا برای حاجت های دل من و خودت و ظهور آقامون امام زمان ی صلوات مهمونم‌ کن ❤❤❤❤
حواسم‌ نبود ببخشید

خدا ببخشه جون دل💙

خدایا بخاطر تمام داد ها و نداده هات شکرت  خدایا دخترمو صحیح و سالم بزار بغلم و به‌امید اون روز ک دخترم بغلم باشه بیام بیوگرافی مو بخونم و بگم‌خدایا شکرت ک دخترمو صحیح و سالم گذاشتی بغلم 🤲🩷  تاریخ امروز 2\5\1402 تاریخ تولد دخترم 13\8\1402 خدا جونم‌خودت مواظب دخترکم‌ باش🤲🌸

هیچ وقت برای آخرین بار گریه نکردم اولین بار وقتی به دنیا اومدم بود آخرین بار وقتی برم‌ خواهد بود

هیچ وقت برای آخرین بار گریه نکردم اولین بار وقتی به دنیا اومدم بود آخرین بار وقتی برم‌ خواهد بود

ارسالی ها

2790
2778
2791
2779
2792