mozhdekm مدیر عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 357 عنوان ترسناک | مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 34 پست اگه بارداری یا مریضی قلبی و... داری لطفاً نیا اذیت میشی..خب دوستان بیاین ی کم راجع ب اتفاقاتی ترسناک بگیم دور هم بترسیم😊 بیستون هیچ،دماوند اگر سد بشود/هدفم قسمت من بوده و باید بشود... 1400/03/12 | 01:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عااااااشق عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 2068 یا امام زمااان ب خدا قسم منم این تجربه رو داشتم الان یادم اومد تو خواب بم گفتم میخواهم با خودم ببر ... برای من تو بیداری 🥺 مردم فقط 🤒
mozhdekm مدیر استارتر عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 357 وای 🤒بختک بوده شاید نمیدونم خیلی وحشتناک بود اصن یادم رفته بود بیستون هیچ،دماوند اگر سد بشود/هدفم قسمت من بوده و باید بشود...
عااااااشق عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 2068 نمیدونم خیلی وحشتناک بود اصن یادم رفته بود من که بیداری بود 🥺🥺🤒برنامه زندگی پس از زندگی و دیدی
mozhdekm مدیر استارتر عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 357 من که بیداری بود 🥺🥺🤒 برنامه زندگی پس از زندگی و دیدی نه ندیدم بیستون هیچ،دماوند اگر سد بشود/هدفم قسمت من بوده و باید بشود...
عااااااشق عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 2068 نه ندیدم آدم هایی که تجربه نزدیک به مرگ داشتن و دعوت میکنن اونایی که رفتن و برگشتن شبکه چهار بزن گوگل ساعت پخش و میگه ماه رمضون که ساعت 6 و ربع بود الان نمیدونم
mozhdekm مدیر استارتر عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 357 آدم هایی که تجربه نزدیک به مرگ داشتن و دعوت میکنن اونایی که رفتن و برگشتن شبکه چهار بز ... حتما نگاه میکنم😍😍😘 بیستون هیچ،دماوند اگر سد بشود/هدفم قسمت من بوده و باید بشود...
عااااااشق عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 2068 حتما نگاه میکنم 😍😍😘 قسمت های قبل رو هم میتونی دان کنی عااااالیه مجری خودش محققهبعنی بعدش قشنگ متوجه میشی چقدر سره چیزای الکی هرس میخوریم يادمون رفته دنیا محل گذره و کوله بار خااالی🥺
mozhdekm مدیر استارتر عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 357 خدایی لحظه جون دادن شب اول قبر 😦😬😬چه کنیم من ک اصلا آمادگی مردنو ندارم ینی اگه بمیرم کار ثوابی نکردم ک بش دلخوش باشم ی جورایی توشخ ام خالیه کارای بدم خیلی بیشترن بیستون هیچ،دماوند اگر سد بشود/هدفم قسمت من بوده و باید بشود...
mozhdekm مدیر استارتر عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 357 قسمت های قبل رو هم میتونی دان کنی عااااالیه مجری خودش محققه بعنی بعدش قشنگ متوجه میشی چقدر س ... واقعا محل گذره و ما چقد جدیش گرفتیم بیستون هیچ،دماوند اگر سد بشود/هدفم قسمت من بوده و باید بشود...
عااااااشق عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 2068 من ک اصلا آمادگی مردنو ندارم ینی اگه بمیرم کار ثوابی نکردم ک بش دلخوش باشم ی جورایی توشخ ام خالیه کا ... اهوم 🥺خدا از سره تقصیرات مون بگذره اون ور غوغاست 🤒🥺🥺
عااااااشق عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 2068 واقعا محل گذره و ما چقد جدیش گرفتیم اره میدونی چیه مشکل اینه مرگ و فراموش میکنیم 😑😑😑😑
mozhdekm مدیر استارتر عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 357 اهوم 🥺 خدا از سره تقصیرات مون بگذره اون ور غوغاست 🤒🥺🥺 ی حاج اقایی رو میشناسم ب اسم حاج آقا دانشمندخیلی قشنگ حرف میزنه میگه ی سری از این عالمان دینی خدا رو خیلی ب ماها ترسناک نشون دادن منتهی خدا خیلی مهربونه خیلی خوبه خیلی کارش درسته زودی میبخشه عاشق حرفاشم بیستون هیچ،دماوند اگر سد بشود/هدفم قسمت من بوده و باید بشود...
عااااااشق عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 2068 ی حاج اقایی رو میشناسم ب اسم حاج آقا دانشمند خیلی قشنگ حرف میزنه میگه ی سری از این عالمان دی ... اره اما به شرطی که جبران کنی توبه جدی باشه
mozhdekm مدیر استارتر عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 357 اره اما به شرطی که جبران کنی توبه جدی باشه دقیقاخدا خودش از دل همه خبر داره بیستون هیچ،دماوند اگر سد بشود/هدفم قسمت من بوده و باید بشود...