2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثبت از چه نظر خب ؟ در مورد یه سری کارا مثبت باشی عالیه اتفاقا

خب مثلا اونا حرفی رو بزنن که معنی خوبی نداشته باشه 

من معنیش رو ندونم مسخره میکنن 🙁

خب آره داخل یه سری کارا که بله خیلی خوبه❤️

Just a little girl 🗿
یعنی میگید باهاشون دوست نباشم🙁

زیاد قاطی نشو باهاشون خب

من تو دبیرستان دوسال خودمو جدا کردم ازشون سال اخر باهاشون گشتم الانم ک چن ساله میگذرع شمارهاشون دارم گروه داریم

⁦❤️⁩⁦❤️⁩❤️⁦❤️⁩⁩
زیاد قاطی نشو باهاشون خب من تو دبیرستان دوسال خودمو جدا کردم ازشون سال اخر باهاشون گشتم الانم ک چن ...

خب آره اینم درسته 

حیف دوستای صمیمیم هستن قبلا این شکلی نبودننن🙁❤️

ولی مرسی از این که نظر دادین😍😘

Just a little girl 🗿
خب آره اینم درسته  حیف دوستای صمیمیم هستن قبلا این شکلی نبودننن🙁❤️ ولی مرسی از این که نظر دا ...

پس سعی کن مثل اونا نشی 

دوستام موقع برگشت میرفتن پسر بازی😄من عقب وایمیسادم مث این میمونع یکی جلومو بگیرع اینکارو نکن(مثال میزنم)عذاب وجدان میومد سمتم خلاصه

خاهش میکنم

⁦❤️⁩⁦❤️⁩❤️⁦❤️⁩⁩
خب مثلا اونا حرفی رو بزنن که معنی خوبی نداشته باشه  من معنیش رو ندونم مسخره میکنن 🙁 خب آره د ...

بنظرم اول نگاه کن ببین فقط تفاوتای جزیی دارین و تو یکم چشم و گوش بسته تری یا ن کلا بهت نمیخورن و ممکنه تو اینده روت تاثیر منفی بذارن 

اگه حالت دومه از من میشنوی ببوس بذار کنار دوستی باهاشونو 

و در کل اگه مسخره کردنشون اذیتت میکنه سعی کن تا جایی که مجبور نیستی تو جمع به روت نیار چیزی رو متوجه نشدی 

بنظرم اول نگاه کن ببین فقط تفاوتای جزیی دارین و تو یکم چشم و گوش بسته تری یا ن کلا بهت نمیخورن و ممک ...

آره دقیقا همین جوره 

کلا خیلی فرق داریم با هم من هر چی بگم اونا یه چی دیگه برداشت میکنن 

قبلا این جوری نبودن یکیشون دوستای جدید که پیدا کرد این شکلی شد اون یکی هم دید این ، این شکلیه مثل خودش شد 

یکی دوب از هم سر این قهر کردن باهام😢

Just a little girl 🗿