خانوما همسرم گلوش درد میکرد بخاطر بارداریِ من که سرماخوردگیش بهم سرایت نکنه رفت آمپول زد امشب ولی الان بدتر شده نمیره هم دکتر توروخدا بگین چیکار کنم تب هم داره بدنش درد میکنه آبریزش و عطسه.ش هم تازه شروع شده
🦋هر زخمی که به کسی میزنیم، اول روح خودمونو میخراشه💙
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
استرس به خودت نده،انشا..که کرونانیست،ولی حتمابفرستش یه تست بده که خیالت راحت شده مایعات گرم زیادبخوره آب مرکبات،هویج دم نوش آویشن باعسل ولیمو،اگه حالش داره بدتر میشه بره دکتر
خیلی چایی دارچینو زنجبیلو هل و جاتر و نبات اینا بهش میدم پودرِ ویتامین ث هم دادم بهش.. چیکار کنم تب ...
اب سیب زیاد بش بده چون واسه تب خیلی خوبه
دارچین هم همینطور
فردا حتما بره دکتر که تب بر بش بده +سرم و تقویتی و اینا