2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 40 پست
سوپ داغ مایعات داغ چه آمپولی زده

آمپول پنی سیلین زده بود..فقط چایی زنجبیل و دارچینو هل میدم بهش الانم جاتر و نبات میدم

🦋هر زخمی که به کسی میزنیم، اول روح خودمونو میخراشه💙
اولا خودت نزدیکش نباش  ماسک بزنید  الکل بزنید  شربت آبلیمو عسل و غرغره آب نمک&n ...

خدای مننن😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا میتونی بهش دمنوش ،آب پرتقال که ویتامین cداره.اب سیب واسه تبش وکلا مایعات بهش بده بخوره ،سوپ مرغ و ...

خیلی چایی دارچینو زنجبیلو هل و جاتر و نبات اینا بهش میدم پودرِ ویتامین ث هم دادم بهش..

چیکار کنم تبش بیاد پایین

آویشن نبات زیاد بش بده

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
واقعاااا؟😭😭

بله 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
آویشن نبات زیاد بش بده

میترسم چون گرمیجات زیاد بخوره تبش بیشتر بره بالا..

خونه رو چیکار کنم پنجره رو باز کنم؟

پتو اینا کشیده روش پنجره رو باز کنم هوا عوض بشه؟

وای خدا مرگم بده من ۵ ماهه حاملم آخه😭😭

استرس به خودت نده،انشا..که کرونانیست،ولی حتمابفرستش یه تست بده که خیالت راحت شده مایعات گرم زیادبخوره آب مرکبات،هویج دم نوش آویشن باعسل ولیمو،اگه حالش داره بدتر میشه بره دکتر

خیلی چایی دارچینو زنجبیلو هل و جاتر و نبات اینا بهش میدم پودرِ ویتامین ث هم دادم بهش.. چیکار کنم تب ...

اب سیب زیاد بش بده چون واسه تب خیلی خوبه 

دارچین هم همینطور 

فردا حتما بره دکتر که تب بر بش بده +سرم و تقویتی و اینا

میترسم چون گرمیجات زیاد بخوره تبش بیشتر بره بالا.. خونه رو چیکار کنم پنجره رو باز کنم؟ پتو اینا کش ...

اره پنجره باز کن اتاق تهویه شه هواش بره بیاد

و اینکه اگه امکان داره براتون وقتی میرید پیشش ماسک بزنید

رییلکس باش ریلکس استرس و ترس خودش بدترین مرضه روزی ی ویتامین سی قرص جوشان بخوره دمنوش پونه و اینا ...

همه چیو بهش دادم ولی بدتر شده😭