2777
2789

آره !

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بله عموم داییم داداش نامزدم دایی نامزدم

😐

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
خب ینی نامزدیتون بهم خورد پس؟

واا نه😐

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

نگفتم نامزدم

گفتم داداش نامزدم

عزیزم میشه علتتون رو بپرسم

خیلی‌علت‌داره 

اولیش‌بحث‌مذهبه‌من‌کسی‌ومیخوام‌نمازبخونه 

دومیش‌روزه‌واهل‌خداوپیروپیغمبرباشه

سومیش‌اعتمادنمیتونم‌اعتمادکنمم 

چهارمیش‌اون‌کسی‌که‌میخوام‌پیدانمیکنم 

پنج‌میش‌هرکسی‌ومیبینم‌دوست‌دختر‌داشته

یاداره‌ما‌من‌حتی‌یدونه‌دوست‌پسرهم‌نداشتم

دختر‌که‌باشی‌..!حتی‌اگه‌قرآن‌هم‌بخونی‌پشت‌سرت‌حرف‌میزنن‌ میگویند‌باخدا‌رابطه‌دارد..⁦(。◕‿◕。)➜⁩
اخه من منظورم اینه که طرف کلا اصلا ازدواج نخواد بکنه  ینی هیچ جوره زیر بار ازدواج نره کلا

خو اره دیگ اونام اینطورین ازدواج نمیکنن سنشون میرن بالا ولی خوششون نمیاد

خیلی‌علت‌داره  اولیش‌بحث‌مذهبه‌من‌کسی‌ومیخوام‌نماز  وروزه‌واهل‌خداوپیروپیغمبرباشه سو می ...

بله خب واقعاا هم به این اسونی نمیشه اعتماد کرد

👍👍👍👍