2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم الان تاپیک زدم .کسی نیومدتو فکرشم میشه باهام هم فکری کنین شاید تونستیم یه ی نتیجه برسیم

اگه به نتیجه رسیدی به منم بگو

برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید♥️🙏
اگه به نتیجه رسیدی به منم بگو

کار هنری میخوای یا چی؟اینستا داری؟اگه فالور اینستات خوبه میتونی لباس بچگانه بفروشی من چندتا سایت میشناسم همکاری دارن خودمم زدم ولی متاسفانه فالورام رگزیاد نیستن و فروش ندارم دنبال ی کار دیگم

کار هنری میخوای یا چی؟اینستا داری؟اگه فالور اینستات خوبه میتونی لباس بچگانه بفروشی من چندتا سایت میش ...

برای لباس بچگانه باید پول باشه دیگه ک من ندارم

چی بفروشیم حالا؟

من ی مدته شکلات دستساز درست میکنم دوست دارم بتونم اونو بفروشم ولی الان حس میکنم تو شرایط الان همه اهل خریدش نیستن و همینطور چون خوردنی هست و هوا کرم نمیشه به شهرهای دیگه فروخت و خودمم شهر کوچکم کلا حس میکنم اشتباه انتخاب کردم

برای لباس بچگانه باید پول باشه دیگه ک من ندارم

نه من فقط عکس لباسها میذارم پیجم ده درصد رو لباس میکشم اگه مشتری پیدا شد به اسم من میفرسن برا مشتری هیچ پولی ندادم فقط مشکلم اینه فالور ندارم و درعرض هفت ماه دوازده تا فروش بیشتر نداشتم

نه من فقط عکس لباسها میذارم پیجم ده درصد رو لباس میکشم اگه مشتری پیدا شد به اسم من میفرسن برا مشتری ...

چجوریه؟

نه من فقط عکس لباسها میذارم پیجم ده درصد رو لباس میکشم اگه مشتری پیدا شد به اسم من میفرسن برا مشتری ...

کیک قشنگ درست میکنم 

دیگه چیا میشه درست کرد؟

این روزا پاپسکیل هم خوب رو بورسه یا جارکیک یا باگر کیک.اگه بلدی سینی مزه هم طرفدار داره.یا اگه میتونی سبزی پاک کرده یا خورد کرده هم میتونی بفروشی.ولی این قسمت فروشش برا من که خیلی سخت بود چون اعتماد به نفسشو ندارم با چار تا مغازه صحبت کنم بازار یابی کنم