2777
2789
عنوان

رابطه ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1277 بازدید | 93 پست
عقل ازسرم پریده تو این ۳ هفته از غم‌دوریش شب تا دیر وقت بیدار بودم به امید اینکه فقط یه پیام‌بده خیل ...

با تموم وجودم درکت میکنم عزیزم میدونم چقد سخت ادم همش تو دلش امیدوار باشه و حس کنه طرفشم دلش تنگش ولی با همچین حرفای روب رو بشه چقد سخت و چطور دل ادم میریزه ولی ب خودت کمک کن ک ی آشغال و بی لیاقت بندازی تو آشغالدونی ک جاش ن فکر و قلب خودت

لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با تموم وجودم درکت میکنم عزیزم میدونم چقد سخت ادم همش تو دلش امیدوار باشه و حس کنه طرفشم دلش تنگش ول ...

دقیقا اونطوره ولی به این فکر میکنم جوونیمو ازم گرفت من با اون دوس شذنی ۲۳ ۲۴ سالم بود الان ۲۶ ۲۷ هستم

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...
دقیقا اونطوره ولی به این فکر میکنم جوونیمو ازم گرفت من با اون دوس شذنی ۲۳ ۲۴ سالم بود الان ۲۶ ۲۷ هست ...

پس نزار بیشتر از این بگیره با فک کردن بهش گلم

لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه
نمیدونم والا 😔بین ما دوتا چیز خاصی نبوده فقط دوست داشتن بوده و چت و تلفن و دیدار حضوری

نه از اون لحاظ

از جهت مشكلى كه پيش اومده و اينكه حل شدنيه يا نه

پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن
تاپیکاونو خوندم براتون متاسفم ولی خودتو زیاد ناراحت و درگیر مطلب نکن اینها تجربه های مثبت و منفی و گ ...

خیلی ممنونم ولی من دلم تیکه پاره شده...فک‌کن صب از خواب پاشی با هزارتا امید که الان برمیگرده! یهو وارد اینستاش بشی ببینی انقدررررر کثیف بوده که ۲سال و نیم تو یه ذره از اونو نشناخته بودی....فک‌کن شبایی که من از دوریش زجه‌ میزدم اون دوس دختر هر زشو بغل کرده بود من عین خیالشم نبودم....

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...