2777
2789
عنوان

رابطه ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1277 بازدید | 93 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا جدا شدین بگو؟

سر اینکه گفته بود هر جا میری فقط اطلاع بده منم گفتم میرم خونه دوستم یهو گفت نمیخواد بری منم لج کردم رفتم و شد کات..

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
[QUOTE=193241310]کد ملیش بود شانسی زدم دیدم عه وارد شد[/QUOTEکاش منم میتونستم پیدا کنم 

تاپیک اخرمو بخون دنیا رو سر من خراب شد. کسیکه مدام تو‌گوشم‌میخوند عاشقتم عشقم خانومم‌‌...

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...
درسته گلم تازه داشتم طعم واقعی عشق رو میچشیدم چون سربازیش تهرانه یکم بیشتر میدیدمش😍😔

ب نظرم تو دلت تمومش کن تا برگرده منم خیلی وخته کات حردم اما هرچقدر باهاش آشتی میکنم بدتر میشه رابطمون ولش کن برو با یکی دیگه

رابطه ی منم بعد ۲سالو‌نیم سر موضوع الکی بهونه اورد و تموم شد الان سه هفته هست.... تا امروز صبح میکفت ...

😔😔😔

من چادریم  گیر میداد تو خونه وقتی مهمون هم میاد چادر بپوش /:  ۲ ساله با همیم  من ۲۱& ...

اووو چ سختگیره😓

ب نظرم تو دلت تمومش کن تا برگرده منم خیلی وخته کات حردم اما هرچقدر باهاش آشتی میکنم بدتر میشه رابطمو ...

نمیتونم به کس دیگه ای حتی فکر کنم😢

تاپیک اخرمو بخون دنیا رو سر من خراب شد. کسیکه مدام تو‌گوشم‌میخوند عاشقتم عشقم خانومم‌‌...

خوندم گلم ولی ب این فکر کن خدا چقد دوست داشته ک بهت کمک کرده اینجوری بشناسیش وگرنه معلوم نبود با این ادم چ بلای سرت بیاد 

لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه
خوندم گلم ولی ب این فکر کن خدا چقد دوست داشته ک بهت کمک کرده اینجوری بشناسیش وگرنه معلوم نبود با این ...

عقل ازسرم پریده تو این ۳ هفته از غم‌دوریش شب تا دیر وقت بیدار بودم به امید اینکه فقط یه پیام‌بده خیلی تعجب میکردم چیزی نشده بود بذاره بره اخه! تازه انلاینم نمیشد نگو اقا با عشق جدیدش بیرونه 

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...
سخته اما برو من کات کردم ولی ن میره ن میمونه اینترنتم تموم شه خطمو عوض میکنم خوبه ب نظرت؟؟؟

اگه واقعا نمیخواییش اره خطتو عوض کنی راحت میشی