2777
2789
عنوان

ختنه نوزاد

734 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها ختنه نوزاد چقد گرووونه 

هرجا قیمت کردیم ۶۰۰ به بالا بود 

جایی رو نمیشناسین رایگان باشه؟؟ جاریم بچش ۲ سالشه اون موقع برده درمانگاه ابوریحان یه دکتره رایگان میگرفته ولی دیگه اونجا نیس 

نمیدونم کجا ببرم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جایی رایگان نیس والا..جاریم شهرستان ختنه کرده ۳۰۰ تومن

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

رایگان باشه 🤔🤔🤔🤔 نه عزیزم جایی رایگان انجام نمیدن دیگه 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

من مهر ماه ختنه کردم حلقه شد ۶۰۰ با چند بار ویزیت بعدش هر بار ۵۰ تومن تقریبا ۸۰۰ دراومد واسم

سنتی ۸۰۰ بود

رایگان فک نکنم

بیمه نیست؟

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

رایگان؟؟؟؟؟😳😳😳😳😳

والا الان به گربه هم بدی رایگان نمیخوره

کسی که بهشت رابرزمین نیافته است،آن را درآسمان نیزنخواهدیافت،خانه ی خدا نزدیک ماست وتنهااثاث آن،عشق است بسترعشق به خدا خدمت به مخلوقش هست.

توروخدا جای خوب ببر 

به اینده بچه ربط داره عزیزم

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

يه سوال دارم ازتون

چرا اونايي كه سيد هستن ختنه نميكنن؟واقعا اونجاشون با براي ادماي عادي فرق داره؟مگه ميشهههه آخه😬😬😬

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
يه سوال دارم ازتون چرا اونايي كه سيد هستن ختنه نميكنن؟واقعا اونجاشون با براي ادماي عادي فرق داره؟مگ ...

😐😐😐شت

گلم‌ما سیدیم ‌پسرامون پدرامون  پدربزرگامون همه ختنه شدن

چه سمی بود این که گفتی

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

يه سوال دارم ازتون چرا اونايي كه سيد هستن ختنه نميكنن؟واقعا اونجاشون با براي ادماي عادي فرق داره؟مگ ...

اینو کجا شنیدی؟!!

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀