2777
2789

بارها شده دیدم تاپیک زدن ۳۰سالمه وسنم داره میره بالا ومجردم  هنوزوفلان یکیم دیدم ۲۸میگه سنم بالاس منم استرس میگیرم بچه ها اخه خودمم ۳۰سالمه وتحت تاثیر این حرفا قرار میگیرم که چرا من داغونارو رد کردم نکنه غیر طبیعی هستم که خواستگار داغون رد کردم وچرا نگران سنم نیستم یهو استرس میفته به جونم 🤐🤐🤐یجوریه فضای سایت 

خدایا داده ونداده ات راشکر

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

يعني پشيموني ميشي زن ادماي داغون نشدي؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من چالش گذاشتم

حدود ۲۰ نا پیام اومد بینشون سه تا بود که بهم گفته بود ترشیده، پیرزن و ...

اصلا ناراحت نشدم

برای اونا ناراحت شدم بخاطر فقر فرهنگیشون

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو

خوبه به سنت فکر کنی 

ولی ازدواج با آدمای داغون از ازدواج نکردن خیلییییییی بدتره .

میگن ازدواج متوسطشم خوب نیس.یعنی باید رو به بالا باشه 

من نه تپلم نه چاق ...۱۷۰ قد و ۵۹ وزن دارم .مانکنم و ورزشکار .ولی سه کیلو لپ دارم 😂.اطرافیانم صدام میزنن مهشید تپلی 😁 برخی کاربران هم وقتی ازم دلخور میشن و میخوان جبران کنن بهم میگن برو خپل چاق 😂 نمیدونن که این تپلی  پسوندی هست که شوهرم برام گذاشته و خیلی دوستش دارم 

وای 

اونروز یکی 16 سالش بود 

میگفت چرا شوهر نیس

چرا من تنهام 

پوکیدم

بعد دیدی 16 سالشه

شما درست رو بخون سر کار خوب برو

یه وجهه اجتماعی عالی داری که به امید خدا زود بخت بالیاقت میات سراغت 

به حرف دیگران توجه نکن

هدف و انگیزه خودت رو بچسب

منم 39 سالمه

همسن من دختر داره 20 ساله

حالا من باید غصه بخورم آیا؟ 

منم همسنتم ومجرد کاش فقط نی نی سایتیا استرس وارد میکردن کل آدمای اطرافت انرژی منفی وضد حالن...یه جوری رفتار میکنن که انگار کل مشکل بشریت تموم شده فقط مشکل تو مونده یه جوری از ازدواج فلانی فلانی با آب وتاپ حرف میزنن انگار که تمام بدبختیای تو عالم واسه تو که مجردی...قضاوتشون وای یاد من انداختی

منم همسنتم ومجرد کاش فقط نی نی سایتیا استرس وارد میکردن کل آدمای اطرافت انرژی منفی وضد حالن...یه جور ...

اره باز اینجا سطح فکری بهتره شاید دوسه نفر مثل اطرافیانمون باشن اینجا ولی محیط زندگیمون خیلی ادمای رومخین انگار ازدواج کردن یانکردن ما تاثیری رو زندگی دیگران داره که هی گیر میدن !

خدایا داده ونداده ات راشکر
مرسی عزیزدلم امیدوارم شما خوشبخت شین🌹🌹 نگران نباش گلم با چشم باز و عاقلانه انتخاب کنی پشیمون نمی ...

اهل دوستی نبودم الان خواستگارم ندارم خواهرای کوچیکترم ازدواج کردن و فرهنگ مردم هم کم قبول میکنه برا خواستگاری سنتی با این شرایط