2777
2789
عنوان

ترو خدا بگید چیکار کنم واسه دخترم

126 بازدید | 11 پست

سلام دخترم شش سالشه خیلی به کارتون باب اسفنجی علاقه داره و عاشقشه روزی دوتا اجازه دادم از تو گوشیم نگاه کنه نمیدونم چه جوری خیلی اتفاقی یه قسمت ترسناک اونو دیده که همشون کشته میشن یه دفعه جیغ و گریه که نمیدونم می‌گفت چشماشون قرمز شده بود و خون میومدو...خلاصه صحنه ترسناکی دیده از دیشب تاحالا هم ترسیده هم ناراحته و غصه میخوره که شخصیت کارتونی مورد علاقش کشته شده..‌همش گریه می‌کنه حتی تنهایی دستشویی نمیره همش چسبیده بهم نمیدونم چیکار کنم واسش هر چی باهاش حرف میزنم فایده نداره توروخدا اگه میدونید بگید چیکار کنم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باش حرف بزن بگو الکی هست نقاشی هستن کارتون بگو اگه دلت تنگ شده با هم نگاه کنیم،ای خدا خواهر زاده من الان ۹ساله هست از یک‌سالگی نگاه میکرد عاشقش چقدر ما فلش پر کردیم هر قسمت صدبار دیده

الان برا ش آهنگ مورد علاقشو پلی کن فردا هم ببر پارک محلتون حال و هواش عوض بشه یه انیمه دان کن نگاه ک ...

بردمش عصری ولی دوباره تا شب شد گریه و جیغ و ترسش شروع شد

باش حرف بزن بگو الکی هست نقاشی هستن کارتون بگو اگه دلت تنگ شده با هم نگاه کنیم،ای خدا خواهر زاده من ...

وای آره دختر منم از سه سالگی هر قسمتش بیست بار دیده عاشقش بود حالا انگار به احساسش لطمه خورده فکرش نمی‌کرد اینجوری باشه

باید بهش زمان بدی ای کاش روزی یکی دو بار از خونه میتونستی بیرون ببریش خیلی خوب میشد

آره اگه دیدم بهتر نشد حتما حتی از ناراحتی و ترس معده و دل درد شدید گرفته دیشب تاحالا

وای آره دختر منم از سه سالگی هر قسمتش بیست بار دیده عاشقش بود حالا انگار به احساسش لطمه خورده فکرش ن ...

دقیقا همینه از ما هم می‌گفت میخام زنش بشم ،منم باش بازی می‌کردم خنگ بازی. در می آوردم بهم میگفت پاتریک ،باباش خسیس عاشق پول بش می‌گفت عاقای خرچنگ   

2790
2778
2791
2779
2792