2777
2789
عنوان

دردودل

123 بازدید | 8 پست

با اینکه بهم خیانت کرده ولی از دوست داشتنش نمیتونم دست بکشم.سیر نمیشم.

خیییلی بهش وابستم.وقتی نیس دوست دارم کلا تنها باشم وقتی میاد خونه انگار دنیا رو بهم دادن.دوست دارم زودتر از سرکاربیاد خونه

از این وابستگی زیاد خودمم بدم میاد دوست ندارم اینطوری باشم ولی نمیتونم

دیشب خواب بود بوش میکردم و بهش نگاه میکردمو گریه میکزدم ک اگ از دستش بدم چی

نمیدونم شاید واقعا دلیلش خیانتشه

حالم تازگیا خیلی بده

ی دفعه بی دلیل گریم میگیره

امشبم بغض کردم سریع رفتم صورتمو اب زدمو یکم دورتر ازش نشستم متوجه نشه

نمیدونم چ مرگمه

توزوخدا مسخرم نکنید

اگ میتونین راهنماییم کنین 

نمیخوام اینقدر وابسته باشم

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇

خیانت کرده 

مطمئنی؟ 

خدایا تا به امروز خیلی برام معجزه کردی و من ناشکر بودم،خدایا خودت میدونی دوسش دارم...لطفا برای رسیدن به کسی ک دوسش دارم یه حمد بخونید.هرکس خوند ریپلایم کنه براش 2تامیخونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیانت کرده  مطمئنی؟

اره دی ماه متوجه شدم 

ازش گذشتم.میدونه خودش

من الان مشکلم وابستگی بیش از اندازمه

مشکلاتی ک تازه واسم پیش اومده

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇
از وابستگی بیش از حد دارین افسردگی میگیرین....بیشتر مواظب باشین....

وای واقعا دوس ندارم افسرده شم.خب چکارکنم

بخدا دست خودم نیست

اگه خیانتش فقط یه بار بوده و دیگه کاملاااا پشیمونه که برو مشاور تا بتونی فراموش کنی و تعادل پیدا کنی ولی اگه تکرار میشه طلاق بگیر...من از تو بدتر بودم از نظر وابستگی ولی الان که جدا شدم تازه دارم میفهمم زندگی و آرامش یعنی چی

اگه خیانتش فقط یه بار بوده و دیگه کاملاااا پشیمونه که برو مشاور تا بتونی فراموش کنی و تعادل پیدا کنی ...

فعلا ک اوکی هستیم.بقول خودش الان پاکه.واقعا داره یجورایی انگار جبران میکنه اشتباهشو

هر چند من هنوز توفکر کاراشو حرفاشم

برو مشاور گلم 

خدایا تا به امروز خیلی برام معجزه کردی و من ناشکر بودم،خدایا خودت میدونی دوسش دارم...لطفا برای رسیدن به کسی ک دوسش دارم یه حمد بخونید.هرکس خوند ریپلایم کنه براش 2تامیخونم
وای واقعا دوس ندارم افسرده شم.خب چکارکنم بخدا دست خودم نیست

خودتون که نخواستین از دوس داشتن بیش از حد اینجوری شدین..حتما با یه مشاور حرف بزنین...

🚨آقا هستم..سامان مهرزادی🚨دلتنگتم آرشام جانم😢😢😢😢😢😢