هرگز این اشتباه را نکن من یک تزریق اونم نه ژل فیلر که دشواره بلکه ژل جوانسازی داشتم هنوز با عوارض تزریقش مواجه ام و قسمت بد ماجرا اینه که من تاکید کردم مسافرم و نمی خوام کبود بشه ولی قبل از تزریق اصلا نگفت که ممکنه اینطوری بشه بعدش که گفتم چرا اینطوریه گفت امضا کردید که مشکلی با کبودی ندارید مجبور شدم انتی بیوتیک و آمپول پر ضرر دگزا بزنم اونم برا یه ژل ابرسان
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
هرگز این اشتباه را نکن من یک تزریق اونم نه ژل فیلر که دشواره بلکه ژل جوانسازی داشتم هنوز با عوارض تز ...
به هیچ وجه این کار دکتر نسرین یزدانی نمیتونه باشه یعنی حرفه ای تر از دکتر یزدانی نیست خواهرم ترمیم بینی فیلر لب وزیر چشم پیشش انجام داد همه کاراش طبیعی ونچرال وزیباست
هرگز این اشتباه را نکن من یک تزریق اونم نه ژل فیلر که دشواره بلکه ژل جوانسازی داشتم هنوز با عوارض تز ...
اتفاقا مریض اومده بود مطبش بعد۳سال شاکی بود چرا فیلر زیرچشمم رفته یکی نبود بگه خب زن بعد ۳سال فیلر نمیمونه ولی دکتر یزدانی دوباره براش رایگان تزریق کرد انقدر مسئولیت پذیره