2777
2789
عنوان

تناسخ

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جان... میبینیدش مطمئنا  اونا جای بهتری ان.

کاش خدا یجوری بهمون میگفت عزیزمون وقتی میره دقیقا چی میشه کجاست چکارمیکنه .هیچی معلوم نیست..قرآنم نوشته ولی بازم واقعیت رو نگفته 

کاش خدا یجوری بهمون میگفت عزیزمون وقتی میره دقیقا چی میشه کجاست چکارمیکنه .هیچی معلوم نیست..قرآنم نو ...

عزیزم اگه به این چیزا فکر کنید خودتونو فقط اذیت میکنید

پس فقط به این فکر کنید که خیلی جاشون بهتره و ارامششون ام خیلی بیشتره.

درست میگین..ولی وقتی به این فک میکنم پدرم نیست شد داغون میشم ...

میفهمم حرفتونو

من داداشه 35سالم خودکشی کرد

یه ثانیه ام از ذهنم نمیره

ولی چه میشه کرد

فقط میتونم بگم از این دنیای کثیف راحت شد...

ای خدااااا...اخه این چه دنیاییه ...خدا اااااا.عزیز دلم چرا

واقعا نمیدونم چرا

فقط میدونم خسته شده بود ...

منم خیلییی بهش فکر کردم، اما در کنارش به خوانوادمم فکر کردم اصلا دوس ندارم اون زجری که کشیدنو دوباره من بدم بهشون

واقعا نمیدونم چرا فقط میدونم خسته شده بود ... منم خیلییی بهش فکر کردم، اما در کنارش به خوانوادمم ف ...

عزیز دلم...منی که داری میشنوی منو دلم تیکه پاره اس ...با تمام وجودم میگم..الانم فقط زنده ام...دنیارو زندگیش برای من تموم شده اس ...فقط بخاطر دیگران زنده ام..اونم اگه ببینم اونا هم منو نخوان اینجوری حتما خودمو راحت میکنم

عزیز دلم...منی که داری میشنوی منو دلم تیکه پاره اس ...با تمام وجودم میگم..الانم فقط زنده ام...دنیارو ...

منم به جونه خودم  3ساله همینم....

دقیقا فقط نفس میکشم

شاید جلوی بقیه خوب باشم 

ولی خودم پوچ ام خالی ام بدون هیچ انگیزه ای