2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 31 پست
دیگه فایده نداره حالم از خودمم بهم میخوره. انقد همه چیز رو گردن من انداختن فکر میکنم باعث و بانی همه ...

عزیزم

اصلا ازین فکرا نکن 

خیلی ماه و خوبی

به خودت حس خوب بده

سعی کن زیاد با آدمای منفی اطرافت درگیر نشی

کتابای مثبت بخون فیلم قشنگ ببین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هه به چه چیزایی فک میکنی کن الان سه ساله رنگ دوچرخمو ندیدم یا کسی که باهام بازی کنه من حتی از کلاس ا ...

به منم نگفتن ولی مهندس شدم پاشو دخترم با دوستات با کتاب فیلم باشگاه کلاس زبان وققتت و پر کن 

اخه نمیشه جواب نمیده بعدم تاکی؟ 

چرا نمیشه عزیزم؟

بحث نکن ، کار خودتو بکن خودتو قبول داشته باش

برای خودت تو ذهنت زندگی مثبت داشته باش

انگار هیچی نمی شنوی 

کلیپای انگیزشی ایمان سرور پور و پوریا مظفریان ببین 

رمان بخون عشق کن با خودت

به منم نگفتن ولی مهندس شدم پاشو دخترم با دوستات با کتاب فیلم باشگاه کلاس زبان وققتت و پر کن 

دوستی ندارم کسی کمکم نمیکنه کلاس زبان میرم و خوبه ولی یه نفر اونجا بهم دروغ گفت و باعث شد تا کامل یک سال اعصابم بهم بریزه

حس میکنم تنها کسی که درکم میکنه عمو کوچیکمه و اونم مامانم نمیزاره برم پیشش اونم میاد سمتم بهم میگه ...

البته خالمم هست و اونم خیلی خیلی مهربونه ولی نمیدونم دردامو بهش بگم یا نه البته به عمومم نگفتم ولی وقتی کنارشم حالم خوبه دردام از بین میرن 

چشم ولی هر کار میکنم نمی تونم

من هم سن شما بودم مادرم مدیر بود نبود هبچ وقت من کار خونه خر خونی درس هنه کار میکردم با ادب بودم همه چیم مثل زنا بود و بچگی نکردم الان بزرگ شدم متاهلم میگم وای کاش درس نمیخوندم فوش میدادم بازی میکردم بچگی میکردم الان دارم پشتک زدن یاد میگیرم نقاشی میکشم کلاس زبان میرم فوش میدم 🤣دیره فایده نداره ولی اون روزام دیگه نمیاد که میتونستم از ته دل شاد باشم بدوام داد بزنم بلند بخندم بواشکی پول بردارم