2789
عنوان

گل بابا آدم

1009 بازدید | 4 پست

تو حیاط بابام اینا خیلی گل بابا آدم داره خودش زیاد شده 

میشه یکی از این گلهارو از ریشه در بیارم بزارم تو گلدان ببرم تو خونه ام چون حیاط ندارم ک تو حیاط بکارم با ریشه میشه کند و تو گلدان گذاشت

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه⁦❤️⁩الا بذکرالله تطمئن القلوب⁦❤️⁩⁦❤️⁩💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊⁦🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚⁩زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان  فصل سرما نیست زمستان  فصل گرم  عاشقان  غرق  زیباییست زمستان  فصل  اغازیست  که  پایانش  پر از شادیست  

واقعا ؟؟؟؟من عاشقشم خیلی قشنگه 

خیلی هم گرون هست 

برو از یه گلخونه ای بپرس اونا تجربشوم بیشتره

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.
واقعا ؟؟؟؟من عاشقشم خیلی قشنگه  خیلی هم گرون هست  برو از یه گلخونه ای بپرس اونا تجربشوم ...

اره خیلی قشنگن کل حیاط گرفته کنار حوض آب همینجوری زیاد میشن 

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه⁦❤️⁩الا بذکرالله تطمئن القلوب⁦❤️⁩⁦❤️⁩💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊⁦🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚⁩زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان  فصل سرما نیست زمستان  فصل گرم  عاشقان  غرق  زیباییست زمستان  فصل  اغازیست  که  پایانش  پر از شادیست  

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره خیلی قشنگن کل حیاط گرفته کنار حوض آب همینجوری زیاد میشن 

کدوم شهری ؟حتما شمالی

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.
کدوم شهری ؟حتما شمالی

بله نوشهر

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز