2777
2789
عنوان

نمیشه عاشق شد

79 بازدید | 3 پست

میگم انقد خوشم میاد از اینایی که از بچگی عاشق همن و هجو میشناسن همش،باهمن . آدم برای اینکه بتونه واقعا عاشق،یکی بشه باید باهاش خاطرات مشترک داشته که بتونن تفاهم داشته باشن . نه اینکه پاشه بیاد یهویی خواستگاری اونم خانواده ای که تاحالا ندیدی یه هفته دیگم بزور عقدت کنن .‌من الان دقیقا حس میکنم تو دنیا هیچوقت عاشق نخواهم شد . ولی چقد خوب بود با ینفر از اول عاشق هم بودیم 😍😍😍 ولی خب من از اول عاشق یه چیزای احمقانه بودم از تنهایی مثلا درسم رشتم و ...... از این قبیل 😒😒😒😒😒🥺🥺🥺😥😥😥

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من اتفاقا اصلا خوشم نمیاد از بچگی، اینطوری هیچ کدوم از دو طرف آزاد نیستن که خطا کنن، ضربه ببینن، زخم بخورن که مرهمی لازم داشته باشه (البته این عقیده منه) به نظرم باید خاطرات مشترکو خلق کنن نه اینکه داشته باشن:|

به چه زبونی باید بگم لایک نکنین دوستان؟                                                                                         بچه هایی که نهمن و سردرگمن برای انتخاب رشته، باید بهتون بگم که مام یکی دو سال پیش به هوای کباب رفتیم تجربی ولی خر داغ میکردن:|                                                                                     خانما معمولا از من میپرسن که توی سالن (سنگنوردی) خانم متاهل هم هست ؟ باید بهتون بگم خانم باردار یکی دو ماهه و خانم بچه دار هم توی باشگاه داریم . و در مورد رنج سنی، یکی از خانم هایی که دقیقا با من شروع کرد و اومد باشگاه 49 سال سن داشت الان خودش باشگاه داره:)                            دوستان خوب دقت کنین تاپیک های بنده خار دارن نه تنها اون ، بلکه پستامم خار دارن                                                                             سه نفر هستیم از سه دنیای متفاوت:)