2777
2789
عنوان

تهدید به مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 4834 بازدید | 98 پست
دیه ببین من چی می کشم

عزیزم ازهیچییییییی نترس فقط وقتی میری پیشش سعی کن مدرک جمع کنی از تهدیداش بعدبرو شکایت کن بگو نمیخام خانوادمدبفهمن دیگ هم چی تمام میشه 

اگه کسی کار اینترنتی سراغ داره بم بگه🥺♥️
چون در حال لباس عوض کردن ازم فیلم گرفته 

رابطه در حد ازدواج داشتین؟؟؟؟؟؟؟خب دختر عاقل چرا گذاشتی فیلم بگیره،خب معلومه برای سواستفاده ازت میگرفته‌الانم براش عابربانک شدی،من جاتو مضطرب شدم.مثلا چرا یه شوهر هیچوقت از زنش فیلم نمیگیره؟اونم لخت چون دوسش داره و نمیخاد از زنش مدرک جمع کنه.چرا عاقل نبودی،الانم حتماااا برو ازش شکایت کن.هرجه زودتر.الان شاید یه مدت جنگ اعصاب بگیری ولی اینده ات بااین شخص میسوزه

دوستت دارم خدا💞

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا پلیس میگه کجا بودی که ازت فیلم گرفته بلاخره تو یه جا تنها شدید و او این کارو کردی. اول از همه آبرو خودت میره جلو خانوادت بعدم اگ پلیس پیگیری کنه و دوروزه ازادش نکنن که الان 99 درصد اینجوریه. آدام عاقل هنچین کاری میکنه اخه عزیزم

چرا در اتاق و قفل نکردی

به همون دلیل که تنها باهاش رفته تو اتاق  

اگر با دیدن هر بی عدالتی بدنت از خشم به لرزه می افتد ، پس یکی از رفقای من هستی.⁦✌️⁩ رهبران بی رحم تعویض می شوند تا رهبر دیگری بی رحم    شود!

ببین پلیس کار خاصی با شما نمیکنه تهش شلاقه

شما ۱۰۰ شلاق بخوری بهتره یا ابروت  بره و بخوای با استرس و ترس از خانوادت و مرگ و... بهشی؟

تو ۱۰۰ شلاق میخوری 

ولی پدراونو درمیارن

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝

از هیچی نترس برو ازش شکایت کن و اگه کسی رو داری دوستی یا فامیلی که بهش خیلی نزدیکی به اونم بگو 

مهربون باش...شاید فردایی نباشه... nothing is impossible the word itself says that i'm possible     آرزو هایت را برآورده میکند آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند      
پلیس اول خودمو محکوم می کنه که چرا عکس لختی دادم دست یه غربیه

ممهم نیست این یه مساله شخصیه . 

تهدید اونم از این نوع جرمه و قابل پیگیری . 

راحت برو کلانتری همه چیز توضیح بده . 

حتی بگو ضرر مالی کردی و .... 

بگو خانواده ام نباید چیزی بفهمن   

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد