2777
2789
عنوان

خونه مادر

131 بازدید | 17 پست

چطوری بعضی ازمردها قبول میکنن که زناشون هروز برن خونه مادر و اصلا به خانواده همسر رو نمیدن اصلا محل نمیدن ولی برعکس هروز با خانواده خودشون در رفت وامدن ولی شوهرمن اونطورنیست میگه خانواده هرکس واسه خودش عزیزه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من متنفرم از مرد و زن هایی که فقط خونواده خودشونو می بینن و فکر میکنن خونواده همسرشون حق نداره بیاد خونشون یا رفت و آمد رو محدود میکنن

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش

منم همیشه دلم میخواد مث دختر عموهام هر روز خونه پدر و مادرم باشم شوهرم بیاد دنبالم و.... 

اما شوهر من ب شدت بچه ننه. اگه من یکبار برم اون ده بار میره برا همین تصویب کردیم بین خودمون هفته ایی ی بار بریم 

همیشه میگم خوش بحال اون زنا 

ولی انگار شوهر من زنی هر روز خونه مادرش 

برام دعا کنید 

شوهرم خانوادش بشناسه خیلی بد در حقمون کردن 

اما ب شدت بچه ننه 😭🥺

چکار کردی اینجوری شد؟؟

من خودم از مهمونی و رفت و امد خوشم نمیاد ..حتی خونه پدر خودم ماهی یه بار به زور میرم ولی شوهرم رفت و امد رو دوست داره بهش گیر نمیدم حتی اگه هر روز بره خونه مامانش..

از اول اینطوری بود

شوهرم رفت و امد رو دوست داره به هر دو طرف خانواده اهمیت میده مامانم اینا شوهرم رو مثل پسرشون دوست دارندچون همیشه بهشون کمک کرده..حالا من اصلا رفت وامد دوست ندارم حتی خونه مامان خودم...تو چه حوصله ای داری که دوست داری هر روز بری خونه مامانت

شوهرم رفت و امد رو دوست داره به هر دو طرف خانواده اهمیت میده مامانم اینا شوهرم رو مثل پسرشون دوست دا ...

خب چی میشه ادم بره حوصلشم سرنمیره ویه سری هم بهشون میزنه ولی شوهرمن میگه که همه چی حدواندازه داره