2777
2789
عنوان

+عکس

148 بازدید | 16 پست

دوستان از این باکس ها دارم دقیقا این رنگی حالا دوس دارم سفیدشکن کنم چکار کنم سفید شن؟ چه نوع برچسبی بخرم؟یا رنگ مخصوص هس؟

اگه میشه برا رسیدن به آرزوهام برام یه صلوات بفرستین ممنونم😍😘

اسپری سفید بزن

با شلوارک میری تو آسانسور عکس میگیری لوکیشن میزنی دبی؟  پشت سرتو نگا کن نوشته استیل البرز ..  در آسانسور بزنه به کمرت ملعووون⁦O_o⁩                                                                                                                 من جواب « چه خبر » اولی رو بزور میدم بعد تو  میگی « دیگه چه خبر » ؟؟؟!!    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اِ منم دارم از اینا،میتونی با اسپری رنگ سفید،رنگ کنی 🙂

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
اسپره قشنگ رنگ میشن؟

اره یک دست رنگ میشه بدون بافت 

بخوای با قلمو رنگ بزنی بافت خود قلمو رد میندازه رو کار

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
اره یک دست رنگ میشه بدون بافت  بخوای با قلمو رنگ بزنی بافت خود قلمو رد میندازه رو کار

مطمئنی؟اخه من سبد رو رنگ اسپره سفید زدم بد شد بعدشم رنگ کنده شد کلا سبد نابود شد 

مطمئنی؟اخه من سبد رو رنگ اسپره سفید زدم بد شد بعدشم رنگ کنده شد کلا سبد نابود شد 

من زیاد از اسپری استفاده میکنم، ممکنه تاریخ انقضاش گذشته باشه یا از مارک خوب استفاده نکرده باشی..نمیدونم والا

من زیاد از اسپری استفاده میکنم، ممکنه تاریخ انقضاش گذشته باشه یا از مارک خوب استفاده نکرده باشی..نمی ...

مرسی عزیزم

من زیاد از اسپری استفاده میکنم، ممکنه تاریخ انقضاش گذشته باشه یا از مارک خوب استفاده نکرده باشی..نمی ...

عکس نداری از یه وشیله که با اسپره رنگ کرده باشی؟

عکس نداری از یه وشیله که با اسپره رنگ کرده باشی؟

خونه نیستم گلی🙂