2777
2789
عنوان

میشه یا نه ؟؟؟

45 بازدید | 8 پست

میشه فلش که فیلم ها ش پاک شده رو ریکاوری کرد میخوام فلشمو بدم دست پسر عموم فیلم بزنه قبلا یفیمایی توش بوده که پاک کردم دوست ندارم ببینه میتونه فلشمو ریکاوری کنه برگردونه:

یه صلوات می‌فرستی جهت حاجت رواییم😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشه بگید چطوری یعنی حتی عکس هایی که مال خیلیییی قبل هم بوده به *راحتی* میتونه برگردونه؟

ارع با یه ریکاوری زدن که ۱ساعت طول میکشه میتونه تمااااام عکسا و فیلما و چیزهایی که حتی خیلییی قبلتر بود رو هم برگردونه

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
ارع با یه ریکاوری زدن که ۱ساعت طول میکشه میتونه تمااااام عکسا و فیلما و چیزهایی که حتی خیلییی قبلتر ...

با برنامه میشه میشه یاد بدید چطوری راهی هم هست برای جلوگیریش اخه وقتی ریکاوری گوشی میکنم عکسام همش مسخره میاد و جرت و پرت اینم همینه یا واضح میاد براش؟؟؟؟

با برنامه میشه میشه یاد بدید چطوری راهی هم هست برای جلوگیریش اخه وقتی ریکاوری گوشی میکنم عکسام همش م ...

من بلد نیستم ولی خودم بردم واسه رمم بیرون زدم اورد کیفیتاشون هم عین قبل بود 

اونم شاید یا خودش بیاره یا ببره بیرون بزنه

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
من بلد نیستم ولی خودم بردم واسه رمم بیرون زدم اورد کیفیتاشون هم عین قبل بود  اونم شاید یا خودش ...

اها مرسی ممنون😘😘