2777
2789
عنوان

یه مامان نی نی اولی هستم کمک کنین

113 بازدید | 7 پست

خانوما سلام  من بارداری اولمه 

من اولین روز آخرین پریودیم،۲۲ فروردین بود طبق محاسبه دکتر گفت ۷ هفته و یکی دو روزته،رفتم سونو برا مشاهده قلب نی نیم دیروز، بهم گفت ساک بارداری و کیسه زرده هست و نرماله همه چی ولی نی نی کمتر از ۵ هفته س اصلا نمیتونم ببینمش خیلی نگرانم سه هفته آخه اختلاف مگه میشه؟

تازه آزمایش خون هم گرفتم هموگلوبین من شده ۹ و نیم خیییلی پایینه،نگرانم همش هم افسرده و ناراحتم و دلم میخواد بخوابم فقط.

از اونورم از گوشت و پیاز داغ متنفر شدم خودمو کشتم از بس چیزای ترش خوردم آبلیمو و آبغوره و انبه کال و گوجه سبز و کشک و دوغ و ماست و لواشک و کلاااا هرچی ترش و شور،

با این بارداری وحشتناکم چیکار کنم،در مورد هر کدوم اگه تجربه ای دارین راهنماییم کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم کلیه درد در بارداری خیلی زیاده حواست باشه لبنیات ها کلیه درد میاره ها حواست باشه خواهر من اینقدر دوغ و ماست و ترشک میخورد ماه پنجم کلیه درد گرفتش که به حال بمیر رفت 

حواست باشه گلی

زود رفتی باید هشت هفته به بعد بری برا ضربان قلب

خو دکترم گفت دقیقا چه روزی برو ک هفت هفته کامل شدی،منم هفت و یک روز بود طبق تقویم،اگه میدونستم هفت هفته نشده نمیرفتم

سعی کن چیزای ترش و شور هم کمتر بخوری ترش باعث میشه بچه وزن نگیره، شورم فشارت میره بالا

اصلا همش تهوع دارم حالم از همه چی بهم میخوره اصلا بوی ترشیجات بهم میخوره روشن میشم حالم توپ میشه