2821
2789
عنوان

کمک

72 بازدید | 5 پست

بچه ها سلام ، پسر من ۲ سال و حدودا ۶ ماهشه از دیشب یهو گیر داده من پوشک نمیخوام ، دو بارم دیشب تا حالا جاشو خیس کرده البته من به زور پوشکدشورتی پاش کردم ولی گیر داده که نه من نوتی (شورتی) شدم این پوشکه ، چیکارش کنم ، ۱۰ دقیقه به ۱۰ دقیقه هم میبرمش دستشویی جیش داره ،زود نیست براش به نظرتون؟

سلام عزیزم شما دندانپزشک هستید درسته 

خواهش میکنم اگه هستید یه سوال ازتون دارم خواهشا میشه جوابمو بدید 

پسرم هفت سالشه دندون آسیاب پوسیده وریخته الان فک کنم داره دندون دائمی از بالای لثش درمیاد این طبیعی اشکالی نداره

سلام عزیزم شما دندانپزشک هستید درسته  خواهش میکنم اگه هستید یه سوال ازتون دارم خواهشا میشه جوا ...

سلام عزیزم بی معاینه یا عکس دقیق نمیتونم بگم اما جز زود بودن رویش دندان جایگزین ، مشکلی نداره

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام عزیزم بی معاینه یا عکس دقیق نمیتونم بگم اما جز زود بودن رویش دندان جایگزین ، مشکلی نداره

ممنون خانمی از پاسخگویی درست میفرمایید ولی این خوب که نگاش کردم دندون نیش دومشه که ریخته وداره دندون دائمی جونه میزنه نوکش سفید زده بیرون  

البته یه مقدار کم از دندون شیرین که ریخته مونده 

حالا بنظرتون اشکال نداره؟

وسوال مهمی که دارم اینه که درسته که میگن اگه دندون دائمی زود دربیاد نشانه بلوغ زودرس در بچه هاست 

ممنون میشم راهنمای کنید من بیشتر از هرچیزی نگران بلوغ زود رسم 

ممنون خانمی از پاسخگویی درست میفرمایید ولی این خوب که نگاش کردم دندون نیش دومشه که ریخته وداره دندون ...

نه عزیز ارتباط ثابت شده ای وجود نداره کلا بعضی بچه ها سن دندانی و شناسنامه ایشون نمیخونه با هم ، من مریض ۴ ساله داشتم با ۷ تا دندون دایمی سالمم بود فقط از نظر پرکاری تیرویید بررسی بشه بهتره

نه عزیز ارتباط ثابت شده ای وجود نداره کلا بعضی بچه ها سن دندانی و شناسنامه ایشون نمیخونه با هم ، من ...

خیلی خیلی ممنون وسپاسگزارم عزیزم از اینکه وقت گذاشتی وپاسخ دادی 

ازنگرانی در اومدم 

باشه حتما میبرم آزمایش تیروئیدم براش انجام میدم بازم ممنون 😘😘

2824
2823
2791
2779
2792