با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔 تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی .... مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی. آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
موهاتو خیس شونه نکن. با موی خیس دراز نکش، وقتی میخوای بری حموم اول موهاتو شونه بزن بعد خیسشون کن بعد از حمام هم موهاتو محکم داخل شال نپیچ ازادشون بزار روبرو کولر نشین. وقتی موهات نم دار بود روغن تراپی کن مثلا روغن آرگان بزن از ریشه تا ساقه. شونه چوبی استفاده کن. موهاتو محکم نبند زیاد نباف. زیاد شونه نزن روزی یبار کافیه. برای پوستت حتما ضدآفتاب و آبرسان استفاده کن ارایش خیلی نکن اما از محصولات فیک استفاده نکن برای آرایشت! بالم لب داشته باش همیشه حواست به ناخن هات باشه بهشون مرطوب کننده بزن. برای شستن ظروف از دستکش استفاده کن. میوه زیاد بخور برای پوست خوب. هفته ای یبار صورتتو اسکراب کن. یه سدر طبیعی از عطاری بخر با ماست ترکیب کن بزار نیم ساعت رو پوستت بمونه بعد با آب سرد بشور هم اسکرابه هم سفیدکننده.. هر روز عصر رازیانه دم کن بخور کمرتو سفت میکنه پریودیتو منظم و سینه هات رو بزرگ و سفت میکنه.. هفته ای چهاربار پیاده روی کن اب زیاد بخور از سبزیجات غافل نشو. شبا سالاد کاهو با رو غن زیتون و آبلیمو بخور.