2777
2789
جدیی چقدر جالب  یعنی خیلی مفیده

بعدشم تونر و مرطوب کننده بزن 

تا جایی ک میتونی هم ضد افتاب بزن حتی تو خونه

بی رنگ بزن ک ضررش کمتره

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم پیشونیم و صورتم پر شده از جوش ریز 

یه عروسی هم ماه دیگه داریم همش نگرانم🥲🥲🥲 چیکارش کنم خوب بشه ، تنبلی تخمدانم دارم 🥺

Lifemusician،ابجی هروقت اومدی بهم پیام بده خیلی دلم برات تنگ شده 😊فکر نمیکردم انقد یهویی منو بزاری و بری ، ان شالله هرجا هستی سالم و شاد باشی 🥰
حتمااستفاده میکنم مرسی ازت بانو

خاهش میکنم

فدات

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

من هرروز روغن بنفشه میزنم به صورتم،خیلی عالیه،حتی شوهرم و دخترم میگن سفیدتر شدی،شبا هم صورتمو با روغن خراطین ماساژ میدم لپ درآوردم،درحال ماساژ دادن صورتم شوهرم خوشش میاد تماشا میکنه.

بر بی دفاع ظلم نکن از خدا بترس/ زیرا زِ بی دفاع،حمایت،خدا کُنَد.

موهاتو خیس شونه نکن. با موی خیس دراز نکش، وقتی میخوای بری حموم اول موهاتو شونه بزن بعد خیسشون کن بعد از حمام هم موهاتو محکم داخل شال نپیچ ازادشون بزار روبرو کولر نشین. وقتی موهات نم دار بود روغن تراپی کن مثلا روغن آرگان بزن از ریشه تا ساقه. شونه چوبی استفاده کن. موهاتو محکم نبند زیاد نباف. زیاد شونه نزن روزی یبار کافیه. برای پوستت حتما ضدآفتاب و آبرسان استفاده کن ارایش خیلی نکن اما از محصولات فیک استفاده نکن برای آرایشت! بالم لب داشته باش همیشه حواست به ناخن هات باشه بهشون مرطوب کننده بزن. برای شستن ظروف از دستکش استفاده کن. میوه زیاد بخور برای پوست خوب. هفته ای یبار صورتتو اسکراب کن. یه سدر طبیعی از عطاری بخر با ماست ترکیب کن بزار نیم ساعت رو پوستت بمونه بعد با آب سرد بشور هم اسکرابه هم سفیدکننده.. هر روز عصر رازیانه دم کن بخور کمرتو سفت میکنه پریودیتو منظم و سینه هات رو بزرگ و سفت میکنه.. هفته ای چهاربار پیاده روی کن اب زیاد بخور از سبزیجات غافل نشو. شبا سالاد کاهو با رو غن زیتون و آبلیمو بخور. 

یه ژل شستشوی صورت مناسب پوستت بگیر و یه کرم دور چشم و یه کرم شب.روزی یدونه قرص ویتامین سی جویدنی هم ...

من همون کرم شب به زیر چشم میزنم دکتر گفت همین کافیه..لیفتینگ میکنه پوستو

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
موهاتو خیس شونه نکن. با موی خیس دراز نکش، وقتی میخوای بری حموم اول موهاتو شونه بزن بعد خیسشون کن بعد ...

واییی عزیزم خیلی ممنون 😍😍😍

لطف کردی 

ایشالا به هرچی میخای برسی 

دستت درد نکنه زحمت کشیدی نوشتی

مرررررررررسییییی😘😘😘❤

دچار