2789
عنوان

ضعیف شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 33 پست
منم همینجوری ضعیفم رفتم ازمایش خون دادم گف کمبود نداری ن خون ن ویتامین ولی دکترطب سنتی ک رفتم گف غلظ ...

ممنونم عزیزم 

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کتابخوان عزیزم ازت ممنونم بابت معرفی کانال دکتر شجاعی صداهاشون واقعا تاثیر گذاره ان شالله بتونم در این راه موفق بشم   مرسی دوستم اجرت باخدا

جاکفشی سابقم میشه برای حل مشکلاتم برام صلوات بفرسید     
کتابخوان عزیزم ازت ممنونم بابت معرفی کانال دکتر شجاعی صداهاشون واقعا تاثیر گذاره ان شالله بتونم در ا ...

خدا رو شکر عزیزم.

ان شاءالله موفق باشی گلم.😊

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

سلام عزیزم توی تاپیکم گفتید باقرآن خوندن کسب درآمد کنم من بلدم قرآن بخونم ولی خیلی روون نیستم ولی میتونم جای نذر و نذورات ختم صلوات بگیرم مثلاً به نیت حاجت روا شدن هرکس که مشکل داره نذرش و بده به من منم براش سفره صلوات پهن میکنم و صلوات میفرستم و زیارت عاشورا میخونم تانذرش قبول بشه و حاجت روا بشه

ياعلي والذی بعثنی بالحق نبیا واصطفانی بالرسالة نجیا ماذکرخبرناهذا فی محفل من محافل أهل الأرض و فيه جمع من شيعتنا ومحبينا وفيهم مهموم الا وفرج الله همه ولامغموم الاوكشف الله غمه و لا طالب حاجة الا وقضی الله حاجته فقال علی اذا والله فزنا وسعدوافی دنیا والاخرة ورب الكعبة

لینک تاپیک دادم حذف کنن ببخشید اینجا مزاحم شما شدم عزیزم

ياعلي والذی بعثنی بالحق نبیا واصطفانی بالرسالة نجیا ماذکرخبرناهذا فی محفل من محافل أهل الأرض و فيه جمع من شيعتنا ومحبينا وفيهم مهموم الا وفرج الله همه ولامغموم الاوكشف الله غمه و لا طالب حاجة الا وقضی الله حاجته فقال علی اذا والله فزنا وسعدوافی دنیا والاخرة ورب الكعبة
لینک تاپیک دادم حذف کنن ببخشید اینجا مزاحم شما شدم عزیزم

خواهش میکنم گلم 

بهت خبر میدم

خواهش میکنم گلم  بهت خبر میدم

ممنون عزیزم انشاالله حاجت روا بشین 🙏

یه سوال دیگه هزینه برنامه شخصی چقدره

هزینه ای نداره گلم.

فقط صوتهایی که براتون میفرستند .بابتش یک هزینه خیلی خیلی ناچیز میگیرن.مثلا برای هر موضوع ۵ تومان و...

که تمام اینها هم صرف امام زمان و رفع موانع ظهور میشه.

کلا استاد و تیمشون تمام فعالیتهاشون در راه امام زمان علیه السلام هست.

تو کانالشون حتی یک تبلیغ هم ندارند.

هزینه ای نداره گلم. فقط صوتهایی که براتون میفرستند .بابتش یک هزینه خیلی خیلی ناچیز میگیرن.مثلا برای ...

باشه عزیزم مچکر  من خیلی دوستدارم زندگیم تغیر بدم نمیدونم بتونم یان

جاکفشی سابقم میشه برای حل مشکلاتم برام صلوات بفرسید     

من انواع معجون و شیک رو خوردم و  طی 6ماه ده کیلو اضاف کردم و همه چیم نرمال شد و الان همش دارم وزنمو کنترل میکنم و افت فشاررو سیاهی چشم و بی حالی رو ندارم بجاش شکمو شدم ولی ابم خیلی میخورم دکترم گفت خیلی تاثیر داره