2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیر میخوره؟
مطمئنی ادرار نکرده؟؟؟؟

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

تماااا ببرش،اگه مجرای ادرارش گرفتگی داشته باشه خدااااای نکرده کلیه هاشو از کار میندازه هاااا،،عزیزم خداروشکر کن تا الان بچت سالمه سررررریع ببرش دکتر

میشه برا مادر شدنم صلوات بفرستی بانو  ؟نگاه خدا سایه بون زندگیت  
شیر ندارم.چند قطره پوشاکش مای بیبی هست.یعنی ممکنه ادرار بکنه ولی تو پوشاک مشخص نباشه؟

عزیزم چیزایی بخور شیرت زیاد و روون بشه

آب زیاد بخور

قطره شیرافزا بخور

نهایتا ً بهش شیر خشک بده 

آره باز بزارش مدام چکش کن باز باشن ادرار میکنن

حتماً جاش گرم نباشه دست و صورتشم مرطوب کن

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
شیر ندارم.چند قطره پوشاکش مای بیبی هست.یعنی ممکنه ادرار بکنه ولی تو پوشاک مشخص نباشه؟

دختره یا پسر؟مای بی بیش نکن همینجوری فقط شلوار پاش کن ببین چی میشه

میشه برا مادر شدنم صلوات بفرستی بانو  ؟نگاه خدا سایه بون زندگیت  

نه یکم تری مشخصه به علاوه از وزنش متوجه میشئ. یه پوشک که چند ساعتی که پاش بوده رو با پوشک نو از نظر وزنی مقایسه کنی متوجه میشی. حجم پوشک هم ضخیم تر میشه